Vibrator masaj intim stimulare externa Kiri, Intimina

  • -5%
  • Nou
NOU
Vibrator masaj intim stimulare externa Kiri, Intimina -  - INTIMINA
Intimina
P548491758

Vibrator masaj intim stimulare externa Kiri, Intimina este un aparat de masaj personal pentru stimulare externă, cu o formă elegantă și mică, perfect adaptată la corpul feminin. 

[...]

Descriere Vibrator masaj intim stimulare externa Kiri, Intimina

Controlate intuitiv cu o interfață blocabilă cu 3 butoane, vibrațiile puternice sunt silențioase pentru o discreție totală. Fiecare aparat de masaj este rezistent la apă, pentru o igienă totală și pentru a vă bucura în baie sau la duș.

Avantaje cheie

  • Silicon fără ftalați, sigur pentru corp
  • 6 moduri de vibrații ritmice
  • 16 viteze de vibrație
  • Complet rezistent la apă

Beneficii

Toate aparatele de masaj personal Intimina sunt acoperite cu silicon premium, moale la atingere, pentru cel mai mare confort.

Acoperirea fără cusur și neporoasă a lui Kiri ajută la prevenirea formării prafului și a bacteriilor pe suprafața sa, lăsându-vă liber să vă bucurați de momentele intime cu toată liniștea.



Data ultimei actualizari: 2024-04-18 15:05:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review