Vibrator masaj intim pentru cuplu Kalia, Intimina

  • -5%
  • Nou
NOU
Vibrator masaj intim pentru cuplu Kalia, Intimina -  - INTIMINA
Intimina
P548491757

Vibrator masaj intim pentru cuplu Kalia, Intimina este un aparat de masaj frumos conceput pentru cupluri, destinat sa fie purtat de femei in timpul actului sexual. 

[...]

Descriere Vibrator masaj intim pentru cuplu Kalia, Intimina

Acoperit cu un silicon flexibil ultra-moale, acesta realizeaza vibratii silentioase ce sporesc placerea interna si externa pentru ambii parteneri. Accesoriul perfect pentru a explora impreuna un alt nivel al intimitatii.

Avantaje cheie

  • Silicon sigur pentru corp, fara ftalati
  • 6 moduri de vibratie silentioasa
  • Complet rezistent la apa
  • Dispozitiv reincarcabil pentru 2 ore de utilizare (utilizand cablul USB inclus)

Beneficii

Promovarea unor legaturi mai stranse si mai puternice, masajul cuplului permite ambilor parteneri sa exploreze confortabil intimitatea lor. Fie pentru a inspira noi pasiuni sau reaprinderea celor vechi, aceasta experienta comuna speciala va poate ajuta pentru a intari sentimentele de iubire si apreciere, conducand la relatii mai sanatoase si mai fericite.



Data ultimei actualizari: 2024-04-18 15:02:36
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review