Ladies dream, 20 capsule, Parapharm

Ladies dream, 20 capsule, Parapharm -  - PARAPHARM
Parapharm
P13124
Proprietăți: Suplimentul alimentar Ladies Dream este destinat femeilor de toate vârstele. Stresul cotidian are un efect nefast și asupra libidoului feminin. Potrivit unui jurnal medical de renume, 48% [...]

Descriere: Ladies dream, 20 capsule, Parapharm

Proprietăți: Suplimentul alimentar Ladies Dream este destinat femeilor de toate vârstele. Stresul cotidian are un efect nefast și asupra libidoului feminin. Potrivit unui jurnal medical de renume, 48% dintre femei au dificultăți privind capacitatea de a ajunge la orgasm și de a simți satisfacție deplină în timpul actului sexual. Din fericire, natura oferă soluții și pentru aceste neajunsuri. Am ales cele mai eficiente plante medicinale tradițional folosite în acest scop în cultura orientală și cea sud americană. Prin combinarea lor cu aminoacizi naturali am creat un produs care asigură un libidou sănătos și o plăcere sexuală senzațională. Ingrediente per 2 capsule: Extract de kava-kava (piper methysticum) 225 mg Frunze de damiană (tumeră diffusa) 225 mg Rizom de ghimbir (zingiber officinalis) 135 mg Extract uscat de angelica (angelica archangelică) 90 mg Extract de muiră puamă (ptychopetalumolacoides) 22,5 mg Extract de tribulus terrestris 22,5 mg L-histidina 180 mg Mod de administrare: Se recomandă consumul zilnic de 1-2 capsule, cu un pahar de lichid (apă minerală), de preferință pe stomacul gol. Efectul produsului este maxim la două ore după administrare. Produsul se poate folosi ocazional sau permanent û fără restricții. Prezentare 20 capsule.

Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:23:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review