Incitante, 30 comprimate, Alevia

  • -10%
Incitante, 30 comprimate, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
W61156
Proprietăți: Incitante se adresează în special femeilor, pentru energizare, stimularea vieții sexuale și adaptare la stres. Stimulează plăcerea de a trăi și senzația de împlinire. [...]

Descriere: Incitante, 30 comprimate, Alevia

Proprietăți:

Incitante se adresează în special femeilor, pentru energizare, stimularea vieții sexuale și adaptare la stres. Stimulează plăcerea de a trăi și senzația de împlinire. Eliberează frumusețea din interior, trezind la viața fiecare celulă.

Mărește plăcerea sexuală și libidoul. Rhodiola stimulează vigoarea, viața sexuală, longevitatea și adaptarea la stres. Modulează axa hipotalamus - hipofiza -suprarenale - tiroidă - gonade și stimulează natural acțiunea serotoninei și dopaminei.

Maca are efecte remarcabile asupra creșterii energiei sexuale și stimulează fertilitatea. Ashwaganda este un afrodiziac renumit, ce intensifică experiența sexuală. Reface sănătatea sexuală și revitalizează, oferind o stare de spirit calmă. Acționează benefic asupra psihicului, ajutând organismul să se adapteze la stres intens.

Ginsengul Siberian este imunostimulator, adaptogen, antioxidant. Stimulează funcția sexuală, crește libidoul și plăcerea resimțită. Acționează ca afrodiziac.

Catuaba amplifică puternic dorința sexuală. Beneficii/ Efecte*: Energizează, stimulează viața sexuală, revigorează și adaptează organismul la stres. Stimulează libidoul, amplifică dorința sexuală și intensificăintreaga experiență sexuală. Crește poftă de viață și rezistența organismului la oboseală și efort prelungit. Stimulează fertilitatea. Îmbunătățește consistența și fermitatea sânilor.

Crește rezistența organismului la stres. Efect benefic în diminuarea dorinței sexuale, reglarea hormonilor, vaginită distrofică, menstruații neregulate, menopauza, stres, anxietate, atac de panică, migrene, depresie, emotivitate, scăderea imunității, osteoporoza, obezitate. Reechilibrează metabolismul pentru o sănătate mai bună. Promovează frumusețea și sănătatea.

Compoziție per 2 comprimate:

Maca 400mg (Lepidium meyenii 2:1), Ashwaganda 250mg (Withania somniferă 2.5% withanolides), Rhodiola 150mg (Rhodiola Roșea 5% rosavins), Ginseng siberian 150mg (Eleutherococcus senticosus 0.4% eleutherozide), Catuabă 100mg (Erythroxylum catuaba 4:1).

Mod de administrare:

1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz, preferabil pe stomacul gol. A nu se depăși 2 comprimate pe zi.

Contraindicații:

Femeile gravide, cele care alăptează și persoanele cu afecțiuni cardiace trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul.

Prezentare:

30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:23:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review