Mastrelle Amour, gel lubrifiant

Mastrelle Amour, gel lubrifiant - LUBRIFIANTE - FITERMAN
Fiterman
P459799452
Mastrelle Amour- Aroma de Ciocolata, gel lubrifiant este un gel destinat administrarii pe organele sexuale externe pentru cresterea gradului de hidratare si lubrifiere locala, pentru intensificarea placerii si inlaturarea disconfortului din timpul actului sexual datorat uscaciunii vaginale.
[...]

Descriere: Mastrelle Amour, gel lubrifiant

Mastrelle® Amour, gel lubrifiant este un gel destinat administrarii pe organele sexuale externe pentru cresterea gradului de hidratare si lubrifiere locala, pentru intensificarea placerii si inlaturarea disconfortului din timpul actului sexual datorat uscaciunii vaginale.

Avantaje:

- Textura usoara, apoasa, mucoadeziva

- pH apropiat de cel fiziologic propice dezvoltarii florei bacteriene benefice.

- Poate fi folosit in siguranta impreuna cu prezervativul, fara a exista pericolul deteriorarii acestuia

- Nu contine hormoni, conservanti, coloranti, agenti de parfumare, uleiuri, substante grase

Compozitie: 

Apa purificata, glicerina, propilenglicol, hidroxietilceluloza, acid lactic.

Indicatii: 

Mastrelle® Amour, gel lubrifiant este un gel destinat administrarii pe organele sexuale externe pentru cresterea gradului de hidratare si lubrifiere locala, pentru intensificarea placerii si inlaturarea disconfortului din timpul actului sexual datorat uscaciunii vaginale.

Mastrelle® Amour, gel lubrefiant reface echilibrul mucoasei vaginale si favorizeaza mentinerea unui pH natural ce asigura un mediu propice dezvoltarii florei bacteriene benefice.

Doze si mod de administrare:

Se aplica gelul lubrifiant pe zona intima si/sau prezervativ inainte de contactul sexual, ori de cate ori este nevoie pentru obtinerea unui efect optim de lubrifiere si hidratare.

Recomandari:

Nu aruncati ambalajul gol in mediul inconjurator. Nu lasati la indemana copiilor. A se folosi de persoane cu varsta peste 18 ani. Pastrati la temperaturi sub 25oC in ambalajul original.

Mod de eliberare:

Fara prescriptie medicala.

Forma de prezentare:

Cutie de carton cu un flacon ce contine 50 g gel.

Mastrelle® Amour, gel lubrifiant este un dispozitiv medical de clasa I, nesteril, conform Directivei Consiliului European pentru dispozitive medicale 93/42/EEC.Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review