Durex Naturals H2O gel, 100 ml

  • -10%
Durex Naturals H2O gel, 100 ml -  - DUREX
Durex
P459847638
Durex Naturals lubrifiant H2O are la baza ingrediente 100% naturale, si te va ajuta sa te simti liber si confortabil atunci cand ai cel mai mult nevoie. Compozitia sa nu [...]

Descriere: Durex Naturals H2O gel, 100 ml

Durex Naturals lubrifiant H2O are la baza ingrediente 100% naturale, si te va ajuta sa te simti liber si confortabil atunci cand ai cel mai mult nevoie. Compozitia sa nu are niciun miros sau culoare, are pH pozitiv si este pe baza de apa.

Foarte multe cupluri isi doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala, dar unele lucruri par prea complicate pentru ei. Nu stiu ce sa aleaga sau de unde sa inceapa si de aceea experienta lor sexuala stagneaza.

In acelasi timp, multe cupluri nu cred ca isi pot imbunatati partida de sex cu ajutorul unui gel. Insa Durex, cu ajutorul gelului Durex Naturals, poate sa dovedeasca contrariul - gelul poate fi o solutie simpla pentru a adauga un plus de placere experientei sexuale.



Data ultimei actualizari: 2023-01-27 15:19:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review