Profertil pentru femei, 56 capsule, Lenus Pharma

  • -10%
Profertil pentru femei, 56 capsule, Lenus Pharma -  - LENUS PHARMA
Lenus Pharma
P438797631
Profertil pentru femei 56 capsule. Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. Ingrediente(comprimat): Maltodexina,extract din radacina de ignam salbatic,extract din radacina de lemn dulce,agent de umplere,celuloza [...]

Descriere: Profertil pentru femei, 56 capsule, Lenus Pharma

Profertil pentru femei 56 capsule.

Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale.

Ingrediente(comprimat):

Maltodexina,extract din radacina de ignam salbatic,extract din radacina de lemn dulce,agent de umplere,celuloza microcristalina ,vitamina E naturala,agenti antiaglomeranti (dioxid de silicon,acid stearic,saruri de magneziu ale acizilor grasi),extract de damiana,agent de glazurare hidroxipropilmetilceluloza,coloranti(dioxid de titan,oxid de fier), extract de ceai verde,glicerina,acid pteroilmonoglutamic,selenit de sodiu.

Ingrediente(capsula moale):

Ulei de peste concentrat,gelatina,glicerol,apa purificata. Adecvat cerintelor nutritionale speciale ale femeilor care incearca sa procreeze,si pana la finalul primului trimestru de sarcina.

Compozitie:

Comprimat Vitamina E 30mg per zi , 3,5g per 100g Acid folic 800mcg per zi , 0.1g per 100g Seleniu 70 mcg per zi , 8,2mg per 100 g Extract de damiana 90mg per zi , 10.5g per 100g Catechine din extract de ceai verde 4mg per zi , 0.5g per 100g Acid glicirizic din extract din radacina de lemn dulce 12mg per zi , 1.4g per 100g Diosgenina din extract din radacina de ignam salbatic 32 mg per zi , 3.8 per 100g Capsula moale Acizi grasi Omega-3 500mg per zi , 56.8g per 100g

Indicatii:

Se administreaza cate 1 comprimat si 1 capsula moale pe zi,in timpul mesei sau dupa masa,impreuna cu ceva de baut.In mod ideal,comprimatul trebuie sa fie luat intotdeauna impreuna cu capsula moale.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Aliment incomplet nutritional,nu este adecvat utilizarii ca singura sursa de alimentatie.Nu treubie sa inlocuiasca o alimentartie echilibrata si variata,este recomandat adoptarea unui stil de viata sanatos.

Prezentare:

56 capsule



Data ultimei actualizari: 2022-04-26 12:49:18
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review