Maca, 120 + 120 comprimate, Alevia

  • -10%
Maca, 120 + 120 comprimate, Alevia - - ALEVIA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VIATA-SEXUALA/FERTILITATE - ALEVIA
Alevia
250

Maca este recunoscută mai ales că afrodiziac pentru ambele sexe: menține libidoul, spermatogeneză, funcția erectilă și stimulează ovulația. Este și un puternic adaptogen și energizant; susține capacitatea de detoxifiere a organismului.Menține libidoul, spermatogeneză, funcția erectilă și stimulează ovulația.

Se incarca ofertele...

Descriere Maca, 120 + 120 comprimate, Alevia

Proprietăți:
Maca este recunoscută mai ales că afrodiziac pentru ambele sexe: menține libidoul, spermatogeneză, funcția erectilă și stimulează ovulația. Este și un puternic adaptogen și energizant; susține capacitatea de detoxifiere a organismului.
Menține libidoul, spermatogeneză, funcția erectilă și stimulează ovulația.

Compoziție:
Maca 1000mg (Lepidium meyenii extract apos uscat 2:1 din rădăcini).

Beneficii:
Menține libidoul, atracția sexuală și energia sexuală. Revigorează și energizează organismul, ajută la reducerea oboselii și a stresului.
Contribuie la funcționarea normală a sistemului endocrin (feminin și masculin). Contribuie la diminuarea stresului și a stărilor depresive și anxioase.

Mod de administrare:
2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz.

Contraindicații:
A se administra cu prudența femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în cazurile de hipo sau hiperfuncție tiroidiană. Contraindicat în boala canceroasă localizată la sân, prostată ori endometru sau persoanelor cu predispoziție ereditară pentru acestea.

Prezentare:
120 + 120 comprimateData ultimei actualizari: 2024-02-23 10:29:57
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.