Inofolic Combi HP, 30 capsule moi, Lo Li Pharma

Inofolic Combi HP, 30 capsule moi, Lo Li Pharma -  - LO.LI PHARMA
Lo.Li Pharma
P548490761

Aportul combinat de alfa-lactalbumina, mio-inozitol si D-chiro-inozitol intr-un raport de 40:1 este capabil sa normalizeze activitatea metabolica si hormonala a femeilor cu SOPC, imbunatatind absortia inozitolilor si reducerea riscului de esec terapeutic.

[...]

Descriere: Inofolic Combi HP, 30 capsule moi, Lo Li Pharma

Proprietati Inofolic Combi HP, 30 capsule moi, Lo Li Pharma:

Aportul combinat de alfa-lactalbumina, mio-inozitol si D-chiro-inozitol intr-un raport de 40:1 este capabil sa normalizeze activitatea metabolica si hormonala a femeilor cu SOPC, imbunatatind absortia inozitolilor si reducerea riscului de esec terapeutic. Mio-inozitolul joaca un rol cheie  ca al doilea mesager al mai multor hormoni precum insulina, FSH si TSH, controleaza metabolismul grasimilor si zaharului, regleaza functiile celulare ale sistemului nervos. Prezenta concentratiilor mari de mio-inozitol in lichidul folicular este un indicator bun pentru calitatea embrionului si a ovocitelor. Alfa-lactalbumina este o proteina din lapte, care poate imbunatati absortia intestinala a inozitolilor. Acest efect de imbunatatire a absortiei intestinale este esential la acele persoane 'rezistente la inozitol'. Acidul folic este o vitamina din grupa vitaminelor B, asociat cu sinteza ADN-ului, ARN-ului si a proteinelor precum si cu procesul de diviziune celulara si de reparare a cromozomilor. Ajuta la dezvoltarea normala a tesuturilor materne in timpul sarcinii, suplimentarea aportului cu acid folic creste concentratiile materne la folati.

Mod de administrare Inofolic Combi HP, 30 capsule moi, Lo Li Pharma:

Doza recomandata este de 1 capsula pe zi.

Ingrediente active Inofolic Combi HP, 30 capsule moi, Lo Li Pharma: 

Mio-inozitol 550 mg; alfa-lactalbumina 14,1 mg; D-chiro-inozitol 13,8 mg; acid folic 200 mcg; Alte ingrediente:ulei de soia, gelatina, glicerol(agent de rezistenta), emulsifiant (lecitina din soia), esteri poliglicerici ai acizilor grasi, trigliceride cu lant mediu, agent de ingrosare (mono si digliceride ale acizilor grasi), E172 (colorant).

Precautii Inofolic Combi HP, 30 capsule moi, Lo Li Pharma:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Data de expirare se refera la produsul sigilat si depozitat corespunzator. Contine proteine din lapte. Produsul contine substante cu potential alergenic (lecitina din soia, ulei din soia si alfa-lactalbumina). 

Prezentare Inofolic Combi HP, 30 capsule moi, Lo Li Pharma:

30 capsule moi.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review