Fertilovit Omega 3, 90 capsule, Gonadosan

  • -5%
Fertilovit Omega 3, 90 capsule, Gonadosan -  - GONADOSAN
GONADOSAN
P548491534

Fertilovit Omega 3, 90 capsule, Gonadosan este un complex ortomolecular recomandat femeilor si barbatilor cu beneficii in functionarea normala a inimii, mentinerea vederii normale si a functiei cerebrale.

[...]

Descriere: Fertilovit Omega 3, 90 capsule, Gonadosan

Produsul contine acizi grasi Omega-3, DHA si EPA - ingredient cu doze atent selectionate a caror efecte pozitive au fost demonstrate prin studii ce indica o rata crescuta a procedurilor FIV (Fertilizare in Vitro) datorita calitatii imbunatatite a embrionilor din punct de vedere a morfologiei si al parametrilor morfocinetici.

Medicina ortomoleculara reprezinta “ moleculele corecte in concentratia corecta”, se bazeaza pe ideea unui mediu nutritional optimal pentru celulele organimului si sugereaza ca afectiunile aparute reflecta dezechilibrele din acest mediu.

Aportul matern al acidului docosahexaenoic (DHA) contribuie la dezvoltarea normala a creierului si ochii fatului si ale sugarilor alaptati. Efectul benefic se obtine cu un aport cotidian de 200 mg DHA in plus fata de aportul zilnic recomandat pentru acizi grasi omega-3 pentru adulti, adica: 250 mg DHA si acid eicosapentaenoic (EPA).

DHA contribuie de asemenea la mentinerea functiei normale a creierului si a vederii la adulti. Efectul benefic este obtinut cu un aport zilnic de 250 mg de DHA.

De asemenea, EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii. Efectul benefic este obtinut cu un aport zilnic de 250 mg DHA si EPA. (conform European Food and Safty Administration)

Caracteristici speciale si modul de actiune al ingredientelor Fertilovit Omega 3, 90 capsule, Gonadosan:

  • recomandat barbatilor si femeilor ca aport zilnic pentru mentinerea functiilor sexuale
  • mentine functionarea normala a inimii, creierului si vederii
  • creste sansele tehnicilor de reproducere umana asistata
  • reduce riscul de tulburari ale tubului neural

S-a demonstrat ca o carenta de DHA in sarcina a rezultat in copii cu riscuri de afectare ale: atentiei, functiei cognitive, astm sau alergii.

Fertilovit Omega 3, 90 capsule, Gonadosan reprezinta optiunea de inalta calitate, dovedita si putin poluanta pentru femeile sau barbatii care doresc sa beneficieze de efectele pozitive ale ingredientelor din compozitia produsului, dar care fie nu pot sau nu doresc sa consume peste fie nu au un consum regulat in vederea asigurarii necesarului zilnic.

Doza zilnica( 1 capsula ulei de peste)

  • Ulei de peste 470 mg din care acizi grasi Omega-3 280 mg
  • Acid docosahexaenoic (DHA) 200 g
  • Acid eicosapentaenoic (EPA) 40 g

Fertilovit Omega 3, 90 capsule, Gonadosan, nu continue gluten sau lactoza.

Mod de administrare Fertilovit Omega 3, 90 capsule, Gonadosan:

1 capsula pe zi cu apa.



Data ultimei actualizari: 2024-03-12 10:04:49
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review