Durex Prezervative Pleasure Me, 3 bucati

  • -5%
Durex Prezervative Pleasure Me, 3 bucati - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VIATA-SEXUALA/CONTRACEPTIE/PREZERVATIVE - DUREX
Durex
P548490057

Durex Prezervative Pleasure Me, 3 bucati au o textura stimulatoare cu nervuri si puncte in relief, plasate la baza prezervativului, pentru stimulare clitoridiana.

Se incarca ofertele...

Descriere Durex Prezervative Pleasure Me, 3 bucati

Proprietati Durex Prezervative Pleasure Me, 3 bucati:

  • Forma anatomică Easy-On cu rezervor pentru confort;
  • Prezervative cu nervuri și puncte în relief pentru stimulare suplimentară*;
  • Prezervative transparente din cauciuc natural (latex);
  • Diametru nominal: 56 mm;
  • Lubrifiere: lubrifiant siliconic standard;
  • Testate dermatologic;
  • 100% testat electronic;

Mod de utilizare Durex Prezervative Pleasure Me, 3 bucati:

Pasul 1

Rupe ambalajul pornind de la o latură zimțată și scoate cu grijă prezervativul, deoarece poate fi deteriorat de unghii sau obiecte ascuțite (bijuterii sau piercing-uri). A se verifica data de expirare de pe ambalajul individual înaintea utilizării.

Pasul 2

Verifică dacă prezervativul este rulat spre exterior. Dacă este rulat spre interior, înseamnă că este pe dos. Strânge capătul închis al prezervativului pentru a te asigura că nu rămâne aer in interior.

Pasul 3

Continuând să strângi capătul închis, așază prezervativul pe vârful penisului și rulează-l în jos cu cealaltă mână. Dacă începe să se ruleze înapoi în timpul actului sexual, rulează-l la loc imediat. Daca iese cu totul, oprește-te și pune alt prezervativ. Imediat după ejaculare, cât timp penisul este încă în erecție, prezervativul trebuie ținut ferm la baza penisului, înaintea retragerii acestuia, pentru a preveni alunecarea. Prezervativele prea largi sau prea strâmte se pot rupe.

Pasul 4

Dupa retragerea penisului, scoate pur și simplu prezervativul, împachetează-l într-un șervețel și aruncă-l în coșul de gunoi. Nu îl arunca în toaletă.

Prezentare Durex Prezervative Pleasure Me, 3 bucati:

3 bucati.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.