Alina Dres Lung compresie mare

Alina Dres Lung compresie mare - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/TEHNICA-MEDICALA/DISPOZITIVE-MEDICALE/CIORAPI-COMPRESIVI - ALINA
ALINA
P438797374
Ciorapii medicinali Alina sunt fabricati cu ajutorul unei tehnici speciale de tricotare fara cusaturi, din materiale elastice de calitate superioara, 3-D. Ciorapii compresivi asigura o purtare confortabila si sunt
Se incarca ofertele...

Descriere Alina Dres Lung compresie mare

Ciorapii medicinali Alina sunt fabricati cu ajutorul unei tehnici speciale de tricotare fara cusaturi, din materiale elastice de calitate superioara, 3-D.

Ciorapii compresivi asigura o purtare confortabila si sunt usor de imbracat/dezbracat.

Compresia progresiva genereaza efectul terapeutic necesar asigurarii unei bune circulatii a sangelui.

Ciorapii sunt confectionati din materiale certificate si trec printr-un proces atent de control al calitatii, ce urmareste atat partea estetica cat si partea constructiva a produsului.

Varful si calcaiul ciorapilor sunt intarite si au o rezistenta crescuta la abraziune, putand fi purtati perioade lungi de timp fara a se toci. Tehnologia speciala de productie permite pielii piciorului sa “respire”.

Ciorapii medicinali Alina au un design elegant si vor fi cu siguranta parterneii tai de incredere in viata agitanta de zi cu zi.

Caracteristici ale compresiei progresive:

- ciorapii medicali compresivi Alina exercita asupra varicelor o presiune maxima de 100% la nivelul gleznei;

- compresia slabeste treptat la 70% in zona gambei si 40% in zona coapsei;

- compresia progresiva exercitata de ciorapii medicali asupra venelor contribuie la functionarea normala si sanatoasa a acestora

Compozitie:

78% Nylon, 22% Spandex.

Spalarea manuala intr-un saculet de plasa este utila pentru pastrarea calitatii ciorapilor.

Se recomanda uscarea naturala sau in uscatorul de rufe setat pe minim.Data ultimei actualizari: 2022-03-18 10:17:46
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.