Sosete Exfoliante pentru talpi cu parfum de Piersica, 2 bucati

  • -10%
Sosete Exfoliante pentru talpi cu parfum de Piersica, 2 bucati - CIORAPI-COMPRESIVI - HODAF
Hodaf
P548488441

Sosetele exfoliante reprezinta solutia ideala pentru a obtine un aspect frumos si sanatos al pielii talpilor, indepartand problemele cele mai des intalnite, precum mirosul neplacut, pielea crapatam bataturile, calusul.

[...]

Descriere: Sosete Exfoliante pentru talpi cu parfum de Piersica, 2 bucati

Sosetele exfoliante reprezinta solutia ideala pentru a obtine un aspect frumos si sanatos al pielii talpilor, indepartand problemele cele mai des intalnite, precum mirosul neplacut, pielea crapatam bataturile, calusul.

Ingrediente:

Apa (aqua), Glycerin, Alchool, Urea, Lactic acid, Sodium Laureath Sulfate, Hidroxyethyl cellulose, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Peach kernel extract Fragrance (Parfum).

Mod de utlizare:

  • Curatati si uscati picioarele. Scoateti din ambalaj sosetele exfoliante si taiati-le de-a lungul liniei punctate.
  • Puneti picioarele in sosetele exfoliante si masati vine picioarele cu crema continuta de sosete, pentru a asigura aplicarea uniforma, apoi sigilati sosetele cu banda prevazuta si  lasati sa-si faca efectul timp de 50 -90 minute.
  • Indepartati sosetele dupa 50-90 minute si masati bine picioarele.
  • Pielea moarta va incepe sa se exfolieze intre 5-7 zile dupa prima utilizare. Nu fortati indepartarea pielii moarte, deoarece puteti provoca leziuni ale pielii. Efectul poate varia de la o persoana la alta, datorita diferitelor tipuri de piele. Pentru calusul foarte dur sau gros, este posibil sa aveti nevoie de o a doua masca de exfoliere. Utilizati o a doua pereche de sosete exfoliante dupa o pauza de minimum 7 zile.

Atentionari:

Doar pentru uz extern. Produs destinat excluiv utilizarii pe talpi. Nu aplicati pe rani sau pe pielea deteriorata. Daca apar iritatii ale pielii, opriti utilizarea. Nu utilizati daca unghiile sunt date cu lac de unghii (pedichiura semipermanenta, unghii false). Nu lasati la indemana copiilor.

Nu se utilizeaza de catre femei inscarcinate, care alapteaza. A nu se folosi de catre diabetici. Nu utilizati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. 

A nu se folosi dupa data inscrisa pe ambalaj.

Prezentare:
2 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:53
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review