Tibanol, 10 capsule, Vitaslim

Tibanol, 10 capsule, Vitaslim -  - VITASLIM
Vitaslim
P479851278

Prin formula sa complexă, care include întreaga gamă de substanțe imunostimulatoare naturale, Tibanol este capabil să mobilizeze întreaga capacitate imunitară a organismului. În acest fel, acesta susține buna funcționare a sistemului imunitar și intervenția sa în timp util în prezența unui inamic, precum și capacitatea naturală a organismului de a supraviețui.

[...]

Descriere: Tibanol, 10 capsule, Vitaslim

Proprietati:
Tibanol conține ingrediente active combinate cu precizie, care asigură cele mai bune rezultate - mențin funcția normală a sistemului imunitar și întăresc sănătatea. Fiecare ingredient are un efect pozitiv pronunțat asupra forței de apărare a organismului iar în combinație, efectul lor este mai puternic.
- stimulează imunitatea
- menține stabilitatea emoțională
- crește tonusul
- ajută pentru „alimentarea“ normală a organismului

Ingrediente:
- Colostru Medsportiv®, Lactoferină Proferrin®, Propolis, ulei de pește, Ghimbir, ulei de eucalypt, Beta-glucani din drojdii (Saccharomyces cerevisiae), Vitamina А, В12, С, D, Seleniu, Zinc.

Mod de administrare:
- câte 1 capsulă pe zi, cu un pahar cu apă.

Prezentare:
10 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review