Sirop Pulmo-Express, 200ml, Elidor

  • -10%
Sirop Pulmo-Express, 200ml, Elidor -  - ELIDOR
Elidor
P548491052

Antibiotic natural, antiinflamator, vitaminizant, imunomodulator .

[...]

Descriere: Sirop Pulmo-Express, 200ml, Elidor

Sirop Pulmo-Express, 200ml, Elidor este un supliment nutritiv compus din extracte naturale, ușor si plăcut de administrat, care pătrunde pana la nivelul țesuturilor pentru a le hrăni, regenera, revigora și menține sănătoase.

Siropul este adjuvant in tratamentul simptomatic in infecțiile recurente ale cailor respiratorii (stări gripale, viroze respiratorii, rinite, adenoidite, faringite, amigdalite, traheobronsite, laringite, bronsite acute si cronice), adjuvant in tratamentul sinuzitelor, pneumopatiilor, astmului bronsic, tuberculozei pulmonare, emfizemului pulmonar, a unor afecțiuni ale cailor urinare (pielita, cistite catarale, uretrita), sau altor afecțiuni - litiaza renala sau biliara, dischinezii biliare, ulcer gastro duodenal, paradontopatii, avitaminoze.

Sucul de Cătină contribuie la întărirea sistemului imunitar, protejarea celulelor şi ţesuturilor împotriva stresului oxidativ și protejarea celulelor hepatice, fiind recomandat în avitaminoze, diaree, reumatism, urticarie şi stări alergice, maladii neuroendocrine, anemii, boli de ficat, boli circulatorii, astenie, infecţii gastrointestinale şi dermice.

Are proprietăți multiple: tonifiant general, stomahic, antianemic, antiseptic al căilor urinare, antireumatic, vitaminizant.

Fructele de catina sunt printre mai puternice vitaminizante din flora tarii noastre, avand continut bogat de vitamine (C, E, A, B1, B2, B3, P) si minerale. Au un efect deosebit de fortifiere, regenerare, stimulare a imunitatii si crestere a poftei de mancare, previn imbatranirea prematura si aparitia bolilor degenerative (reumatism, ateroscleroza etc.).

Extractul de Cetraria islandica conține o grupă de polizaharide (lichenina și izolichenina), un principiu amar și substanțe mucilaginoase care-i conferă calități calmante și emoliente, asupra tractului respirator si gastro intestinal, dar și antivirale. Datorită acidului usnic, o altă componentă importantă din compozitia plantei, mușchiului de piatră i se atribuie o puternică acțiune antibiotică, și antispastică. Polizaharidele din Cetraria islandica au activitate imunologică atât in vitro cât şi in vivo și sunt implicate în efectul antiinflamator al acestui mușchi. Prin aceste proprietăţi, lichenul de piatră este folosit cu succes în tratarea gripelor, traheobronşitelor acute, bronşitelor cronice, laringitelor acute şi cronice, astmului bronşic, tusei iritative, hepatitei cronice, vomismentelor de sarcină, afecţiunilor gastrice, tumorilor tubului digestive. Extractele de licheni sunt pentru organism tonice generale şi se folosesc sub formă de infuzie, tinctură sau decoct.

Studiile făcute recent se îndreaptă spre o acțiune antioxidantă a lichenului de piatră, acesta fiind un potențial antioxidant natural.

S-a testat efectul unui extract apos de lichen de piatră asupra sistemului imunitar. Astfel, monocitele umane au fost cultivate cu un extract apos bogat în polizaharidele lichenan, izolichenan și s-a măsurat secreția de interleukine. Rezultatele au arătat că acest extract a condus la creșterea secreției de interleukine IL-10 și IL-12p40, ceea ce demonstrează că lichenul de piatră determină un efect antiinflamator și imunomodulator.

Tinctura de Propolis este antibioticul natural perfect, care trateaza numeroase afectiuni, de la raceli pana la infectii puternice.

Este bogat in aminoacizi, cu un rol determinant pentru functionarea sistemului imunitar. Contine vitamina A, B si bioflavonoide (antioxidanti care se gasesc cu preponderenta in portocale, cu proprietati de imbunatatire a sistemului imunitar). 

Propolisul contine cel putin 150 de substante cu rol benefic asupra sanatatii. Este medicamentul perfect in tratarea inflamatiilor, afectiunilor virale, ulcerului, ranilor superficiale sau afectiunilor pielii.

Propolisul este un antibiotic destul de eficient, cel mai bun antibiotic natural, datorita acidului ferulic si a unor uleiuri din compozitia sa. Mai mult decat atat, are si proprietati antivirale, astfel incat actiunea sa este mai complexa ca cea a antibioticelor.

Este util intr-un numar mare de afectiuni, in cazul unora dintre acestea avand o eficienta deosebita. Propolisul este cel mai bine asimilat de organism dizolvat in alcool, sub forma de tinctura. In sezonul rece nu trebuie sa lipseasca din casa pentru ca este medicamentul perfect impotriva gatului iritat.

Mugurii de plop au actiuni benefice în afecţiunile respiratorii, constituind un real ajutor pentru bolnavii de bronşită, astm bronşic, laringită, dureri de gât, gripă.

Mugurii de plop au efecte de expectorant şi fluidizant al secreţiilor bronşice, antiviral, antiseptic şi stimulent imunitar.

Deasemea mai prezintă efecte benefice şi în caz de reumatism, spondiloză anchilozantă şi sciatică, acţionând ca un puternic sedativ (în dureri) şi antiinflamator (în artroze), datorită prezenţei salicinei.

Isopul conţine 0,3-1% ulei volatil format din numeroase substanţe de natură terpenicã, flavonoizi, taninuri, acid ursolic, beta-sitosterol, hisopinã etc.

Isopul este o plantã deosebit de apreciatã pentru efectele ei expectorante şi antiseptice.

Cis-pinocamfona şi marubina au un efect emolient asupra secreţiilor bronşice şi astfel favorizeazã eliminarea lor din arborele bronşic. În plus, a mai fost notatã acţiunea de stimulare a diurezei, a digestiei şi a sudoraţiei.

Preparatele pe bază de isop sunt indicate în caz de răceală, gripă, bronşită acută, tuse, astm, leziuni ale pielii, tăieturi, înţepături, axietate, epilepsie etc.

Decoctul de lemn dulce are proprietati imunostimulatoare, expectorante si mucolitice; este usor estrogenic, laxativ. 

- produs cu aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar in suplimentarea dietei pentru buna functionare a sistemului imunitar, mareste capacitatea de aparare naturala a organismului si creste rezistenta fata de agresiunea unor contaminanti;

- cafluidifiant al secretiilor bronsice si faringiene contribuie la eliminarea acestora, usureaza respiratia si calmeaza tusea, mentinand sanatatea cailor respiratorii in sezonul rece al anului;

- ajuta la ameliorarea tulburarilor digestive, avand un efect benefic asupra refacerii mucoasei gastrice;

- atenueaza tulburarile ce apar in perioada de menopauza; prin actiunea estrogen-like poate imbunatati functia ovariana.

Infuzia de iarba mare asigura un aport bogat de fitonutrienti necesari in suplimentarea dietei pentru protejarea aparatului respirator si imbunatatirea functiei respiratorii;

- prin actiune expectoranta si fluidifianta a secretiilor traheo-bronsice amelioreaza tulburarile functionale ale cailor respiratorii si ale respiratiei, are efect inhibitor asupra tusei;

- eficace pentru stimularea functiei hepato-biliare, atenuarea tulburarilor cu caracter functional ale tubului digestiv, digestie incetinita;

- actiune selectiva in combaterea si eliminarea parazitilor intestinali (limbrici);

- un bun diuretic ce creste excretia urinara si restabileste buna functionare a rinichiului si a cailor urinare, ajuta la reglarea tensiunii arteriale;

- are efect benefic in tulburarile ciclului menstrual.

Compozitie Sirop Pulmo-Express, 200ml, Elidor

  • suc de Cătină (Hippophae Rhamnoides): 4%
  • decoct 3% de Lichen-de-piatră (Cetraria Islandica): 3%
  • tinctură de Propolis 30%: 2%
  • infuzie 5% din muguri de Plop (Populus sp.): 3%
  • decoct 3% din rădăcini de Lemn-dulce (Glycyrrhiza Glabra): 3%
  • decoct 3% din rădăcini de Iarbă-mare (Inula Helenium): 3%
  • infuzie 2% din părți aeriene de Isop (Hyssopus Officinalis): 2%
  • sirop de zahăr: 64%
  • benzoat de sodiu: 0,3%
  • glicerină:1,7%
  • apă purificată: 14%

Acțiuni și Recomandări Sirop Pulmo-Express, 200ml, Elidor:

Efecte:

  • excelent expectorant
  • antibiotic natural
  • antiimflamator
  • vitaminizant
  • imunomodulator

Indicații Sirop Pulmo-Express, 200ml, Elidor:

  • tratamentul simptomatic în infecțiile recurente ale căilor respiratorii (stări gripale, viroze respiratorii, rinite, adenoidite, faringite, amigdalite, traheobronşite, laringite, bronșite acute și cronice),
  • tratamentul sinuzitelor,
  • tratamentul pneumopatiilor,
  • tratamentul astmului bronşic,
  • tratamentul tuberculozei pulmonare,
  • tratamentul emfizemului pulmonar,
  • tratamentul unor afecțiuni ale căilor urinare (cistite catarale, uretrită),
  • tratamentul altor afecțiuni (litiază renală sau biliară, dischinezii biliare, ulcer gastro duodenal, parodontopatii, avitaminoze). 

Precauții, atenționări și sfaturi Sirop Pulmo-Express, 200ml, Elidor:

  • Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingredientele produsului.
  • A se administra cu prudenta persoanelor diabetice.
  • A se păstra in ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
  • A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.

A se consuma de preferință până la data înscriși pe ambalaj.

Dozare și mod de administrare Sirop Pulmo-Express, 200ml, Elidor:

  • copii intre 4 - 6 ani: 1 linguriță de 3 ori pe zi dizolvata in apa plata sau ceai; 
  • copii intre 6 - 14 ani: 2 lingurițe de 3 ori pe zi dizolvate in apa plata sau ceai; 
  • adulți si copii peste 14 ani: 2 linguri de 3 ori pe zi dizolvate in apa plata sau ceai.


Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review