Sirop Nalba + Cimbru + Propolis, 200ml, Elidor

Sirop Nalba + Cimbru + Propolis, 200ml, Elidor -  - FARA
Fara
P548489099

Sirop de nalba cu cimbru si propolis este un leac usor si placut de administrat, care patrunde pana la nivelul tesuturilor pentru a le hrani, regenera, revigora si mentine sanatoase.

[...]

Descriere: Sirop Nalba + Cimbru + Propolis, 200ml, Elidor

Sirop Nalba + Cimbru + Propolis, 200ml, Elidor

Sirop Nalba + Cimbru + Propolis, 200ml, Elidor este un leac usor si placut de administrat, care patrunde pana la nivelul tesuturilor pentru a le hrani, regenera, revigora si mentine sanatoase. Ajută la fluidizarea mucozităților de pe căile respiratorii, elimină secrețiile bronhice si ușurează respirația.

Nalba este o planta ale carei proprietati terapeutice au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri, in special pentru curatarea bronhiilor si protejarea mucoaselor. Frunzele de nalba sunt utilizate pentru a scapa de inflamatii sau ulceratii ale tractului digestiv. Sunt recomandate si in cazul in care mucoasa este afectata de tusea uscata. Nalba infloreste din luna iunie pana-n septembrie. Contine amidon, acizi ureici, mucilagii, zaharuri, pectine, tanin, saruri de calciu si potasiu. Este apreciata si pentru calitatea sa de indulcitor natural, de excelent emolient si expectorant.

Cimbrul este folosit la condimentarea diferitelor preparate dar in acelasi timp este considerat si ca un tratament. Cimbrul se poate utiliza in: tulburari gastrice, in diaree, eate antiseptic intestinal, amelioreaza durerile stomacale si intestinale. Consumul de cimbru in perioadele mai calduroase face mancarea mai usoara. Este un antibiotic natural pentru ca are in compozitie tanin, ulei volatil, acid cafeic, serpilina si flavone.

Propolisul este antibioticul natural perfect, care trateaza numeroase afectiuni, de la raceli pana la infectii puternice. Este bogat in aminoacizi, cu un rol determinant pentru functionarea sistemului imunitar. Contine vitamina A, B si bioflavonoide (antioxidanti care se gasesc cu preponderenta in portocale, cu proprietati de imbunatatire a sistemului imunitar). Propolisul contine cel putin 150 de substante cu rol benefic asupra sanatatii. Este medicamentul perfect in tratarea inflamatiilor, afectiunilor virale, ulcerului, ranilor superficiale sau afectiunilor pielii.

Propolisul este un antibiotic destul de eficient, cel mai bun antibiotic natural, datorita acidului ferulic si a unor uleiuri din compozitia sa. Mai mult decat atat, are si proprietati antivirale, astfel incat actiunea sa este mai complexa ca cea a antibioticelor. Este util intr-un numar mare de afectiuni, in cazul unora dintre acestea avand o eficienta deosebita. Propolisul este cel mai bine asimilat de organism dizolvat in alcool, sub forma de tinctura. In sezonul rece nu trebuie sa lipseasca din casa pentru ca este medicamentul perfect impotriva gatului iritat.

Ingrediente Sirop Nalba + Cimbru + Propolis, 200ml, Elidor: 

  1. extract fluid hidroalcoolic de nalbă 10,0 g
  2. extract fluid hidroalcoolic de cimbru 10,0 g
  3. tinctură de propolis 1,0 g
  4. benzoat de sodiu 0,045 g
  5. sirop simplu de zahăr

Efecte Sirop Nalba + Cimbru + Propolis, 200ml, Elidor:

  1. antibacterian
  2. antiviral
  3. antiinflamator

Atentie! Contraindicat diabeticilor precum si persoanelor cu hipersensibilitate la unul sau mai multe componente. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma de preferință până la data înscrisă pe ambalaj. 

Mod de administrare Sirop Nalba + Cimbru + Propolis, 200ml, Elidor:

Copii peste 3 ani: 1 linguriță de 3 ori pe zi.

Adulți: 1 lingură de 3 ori pe zi. 

Prezentare Sirop Nalba + Cimbru + Propolis, 200ml, Elidor:

200ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review