Imunotus Forte, 10 plicuri

Imunotus Forte, 10 plicuri -  - FITERMAN
Fiterman
P459789998
Indicații: Imunotus Forte acționează prin fluidizarea secrețiilor mucosae și favorizează expectorația. Imunotus Forte contribuie la menținerea stării de sănătate a căilor [...]

Descriere: Imunotus Forte, 10 plicuri

Indicații:

Imunotus Forte acționează prin fluidizarea secrețiilor mucosae și favorizează expectorația. Imunotus Forte contribuie la menținerea stării de sănătate a căilor respiratorii și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Ingrediente:

îndulcitor, N-acetil-cisteină, extract din flori de șoc, acid ascorbic, extract din fructe de șoc, aromă de căpșuni, extract de cimbru, îndulcitori (extract uscat de stevie, zaharină sodică).

Ingrediente active:

Acetil-cisteina - 600 mg/plic; Extract hidroalcoolic uscat din flori de șoc (Sambucus nigra) standardizat în flavonoide 0,3% - 350 mg/plic; Vitamina C - 180 mg/plic - 225 %VNR; Extract hidroalcoolic uscat din fructe de șoc (Sambucus nigra) standardizat în antocianozide 12% - 150 mg/plic; Extract hidroalcoolic uscat din frunze de cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) standardizat in timol 2% - 30 mg/plic.

Mod de administrare:

Copii peste 12 ani și adulți: 1 plic pe zi Înainte de administrare, conținutul plicului se dizolvă în aproximativ 200 ml apa plată. Durata de administrare poate ajunge până la 14 zile.

Prezentare:

10 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review