Bronchipret, 20 comprimate, Bionorica

Bronchipret, 20 comprimate, Bionorica - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/TUSE/TUSE-CU-SECRETII - BIONORICA SE
BIONORICA SE
P459792059

Ce este Bronchipret TP si pentru ce se utilizeaza? Pentru tratamentul bronsitei acute,tusei si racelii caracterizate prin congestie(inflamatie)excesiva a mucoasei cailor respiratorii. Se administreaza la adolescenti cu

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Bronchipret, 20 comprimate, Bionorica

Ce este Bronchipret TP si pentru ce se utilizeaza?

Pentru tratamentul bronsitei acute,tusei si racelii caracterizate prin congestie(inflamatie)excesiva a mucoasei cailor respiratorii. Se administreaza la adolescenti cu varsta peste 12 ani si la adulti.

Inainte sa utilizati Bronchipret TP

Nu utilizati Bronchipret TP-daca sunteti alergic(hipersensibil)la ciubotica cucului,cimbru sau alte Lumiaceae(Labiatae),mesteacan,pelin,telina sau la oricare dintre celelalte componente ale Bronchipret TP. 

Adresati-va unui medic daca simptomele persista mai mult de 2 saptamani sau daca observati simptome cum sunt:dificultati de respiratie,febra sau sputa purulenta si cu sange. Deoarece nu exista date suficiente privind utilizarea acestui preparat la copii,Bronchipret TP nu trebuie administrat la copii cu varsta sub 12 ani.

Sarcina si alaptarea:

Daca sunteti gravida sau alaptati nu trebuie sa utilizati Bronchipret TP. Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.

Compozitie/comprimat:

Substantele active sunt:60mg extract uscat din radacina de ciubotica-cucului(5.3-7.8:1),solvent de extrcatie etanol 47,4%(V/V);160mg extract uscat din cimbru partie aeriene(4-8:1),solvent de extractie etanol 70%(V/V).

Alte ingrediente: Nucleu-celuloza microcristalina,lactoza monohidrat,sirop de glucoza,substanta uscata,dixid de siliciu coloidal anhidru,crospovidona,povidona K25,talc,stearat de magneziu;film-hipromeloza,poliacrilat dispersie 30%(substanta uscata),talc,dioxid de titan(E171),propilenglicol,aroma de menta,riboflavina(E 101),cupru-clorofilina(E141),dextroza,zaharina sodica,dimeticona.

Mod de administrare:

Utilizati Bronchipret TP asa cum este indicat in acest prospect. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Daca nu a fost prescris altfel,la adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani se administreaza cate un comprimat filmat de 3 ori pe zi. Luati Bronchipret TP fara sa le mestecati inainte de mese cu lichid suficient(de preferat un pahar cu apa).

Prezentare:

20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2024-05-10 11:49:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.