Bromhexin 8mg, comprimate, Slavia Pharm SRL

Bromhexin 8mg, comprimate, Slavia Pharm SRL -  - SLAVIA PHARM
Slavia Pharm
S00320
Mucolitic, expectorant Bromhexin 8 mg, comprimate Recomandări Indicat în bronșitele acute și cronice, bronșiectazii, traheobronșite; bronhopneumopatii cronice obstructive, sinuzite acute și cronice; pneumoconioze; laringite. De asemenea, [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Bromhexin 8mg, comprimate, Slavia Pharm SRL

Mucolitic, expectorant Bromhexin 8 mg, comprimate Recomandări Indicat în bronșitele acute și cronice, bronșiectazii, traheobronșite; bronhopneumopatii cronice obstructive, sinuzite acute și cronice; pneumoconioze; laringite.

De asemenea, poate fi util pre- și postoperator în cazul intervențiilor chirurgicale pe plămân, căi respiratorii sau în spațiul oto-rino-laringian pentru profilaxia complicațiilor la nivelul aparatului respirator (în cazurile mai sus menționate are loc frecvent o proliferare a celulelor secretorii cu acumularea unei cantități mari de secreții bronșice cu vâscozitate crescută, existând riscul de infecții bacteriene secundare, tulburări funcționale pulmonare, insuficiență respiratorie cu emfizem).

Compoziție:

Clorhidrat de bromhexin 8 mg

Mod de administrare:

Adulți: doza recomandată este de 8-16 mg (1-2 comprimate Bromhexin 8 mg) de 3 ori pe zi.

Copii peste 10 ani: doza recomandată este de 4-8 mg (½ - 1 comprimat Bromhexin 8 mg) de 3 ori pe zi.

Copii între 5-10 ani: doza recomandată este de 4 mg (½ comprimat Bromhexin 8 mg) de 3 ori pe zi.

Durata tratamentului nu trebuie să depășească 8-10 zile, decât la recomandarea medicului.

Prezentare:

20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review