ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz

P19251
ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz - TUSE-CU-SECRETII - SANDOZ
Sandoz

Pentru fluidificarea mucusului în cazul afecțiunilor respiratorii.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz

Indicatii ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz:

ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz conține substanța activă acetilcisteină și fluidifică mucusul vâscos de la nivelul căilor respiratorii.

ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz este folosit pentru a fluidiza mucusul și pentru a facilita tusea și expectorația în bronșitele induse de răceală la copii cu vârsta peste 6 ani, adolescenți și adulți (comprimate întregi) sau la copii cu vârsta între 2 și 5 ani (jumătăți de comprimat).

Contraindicaţii ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz:

Nu luați ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz:

Dacă sunteți alergic la acetilcisteină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz:

Înainte să utilizaţi ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz in sarcina, alăptare și fertilitate:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Sarcina:

Deoarece nu există experiență suficientă referitoare la utilizarea acetilcisteinei la femeile gravide, ACC comprimate efervescente trebuie utilizat în timpul sarcinii numai dacă medicul dumneavoastră consideră că este absolut necesar.

Alăptarea:

Nu sunt disponibile date referitoare la excreția acetilcisteinei în laptele matern. De aceea, trebuie să utilizați ACC comprimate efervescente în timpul alăptării numai dacă medicul dumneavoastră consideră că este absolut necesar. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz nu are influenţă cunoscută asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. 

Mod de administrare ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz:

Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Dacă nu există altă indicație, se va administra după cum urmează:

În boli acute: -la copii între 6-14 ani de 2 ori pe zi câte un comprimat efervescent de ACC 200 (coresp. la de 2 x 200 mg);

-la adulți de 3 ori pe zi un comprimat efervescent de ACC 200 (coresp. la de 3 x 200 mg).

În boli cronice:- la adulți de 2 ori zilnic un comprimat efervescent de ACC 200 (corespunzător la de 2 x 200 mg).

În mucoviscidoză:- la copii peste 6 ani de 3 ori pe zi un comprimat efervescent de ACC 200 (corespunzător la de 3 x 200 mg).

Comprimatele efervescente se administrează dizolvate în 1/2 pahar de apă.

Durata tratamentului se va stabili în funcție de tabloul clinic. În afecțiuni acute durată de tratament este în general între 5-7 zile. În mucoviscidoză se va face un tratament mai îndelungat, pentru a se obține cel mai bun efect. În afecțiuni cronice medicul stabilește durata tratamentului.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz:

Un comprimat efervescent conține 200 mg acetilcisteină, acid ascorbic (vitamina C); lactoză, manitol; zaharină sodică, arome. Un comprimat efervescent conține hidrați de carbon digerabili sub valoarea de 0,1 BE.

Prezentare ACC 200 mg, 20 comprimate efervescente, Sandoz:

20 comprimate efervescenteData ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review