Prospan, 10 comprimate efervescente, Engelhard

Prospan, 10 comprimate efervescente, Engelhard - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/TUSE - ENGELHARD ARZNEIMITTEL
P32904

Beneficii: - gust placut de fructe; - forma foarte usoara de administrare - destinate in special persoanelor care calatoresc mult; - pentru copii cu varsta mai mare de 6 ani si adulti; - au avantajul

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Prospan, 10 comprimate efervescente, Engelhard

Beneficii:

- gust placut de fructe;

- forma foarte usoara de administrare

- destinate in special persoanelor care calatoresc mult;

- pentru copii cu varsta mai mare de 6 ani si adulti;

- au avantajul special de a putea fi administrate atat in lichide calde cat si reci;

- comprimatele efervescente se dizolva complet.

Contine extract si cc.de Hedera helix, al carui actiune terapeutica in inflamatii ale cailor respiratorii se exercita datorita saponinelor glicozidice cu proprietati secretolitice, spasmolitice si de calmare a tusei.

Combate astfel manifestarile tipice ale bronsitei: cresterea formarii de mucus vascos, respiratia scurta si iritatia din gat. Tusea obositoare si dureroasa este calmata, dar nu blocata, ceea ce este foarte important pentru eliminarea mucusului, astfel incat se poate respira profund si fara dureri.

Prezentare:

10 comprimate efervescenteData ultimei actualizari: 2024-05-08 16:19:26
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.