Hedelix, 10 comprimate, Krewel Meuselbach

P479849419
Hedelix, 10 comprimate, Krewel Meuselbach - TUSE-GRIPA - KREWEL MEUSELBACH

Hedelix comprimate efervescente este un medicament din plante utilizat ca expectorant în cazul tusei productive.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Hedelix, 10 comprimate, Krewel Meuselbach

Hedelix comprimate efervescente este un medicament din plante utilizat ca expectorant în cazul tusei productive. 

Compoziție:
Substanţa activă este extract uscat din frunze de iederă.
Fiecare comprimat efervescent conține 50 mg extract uscat din Hedera helix L., folium (frunze de iederă)(4-8:1), solvent de extracție: etanol 30% (m/m).

Mod de administrare:

  • Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
  • Cu exceptia cazului in care medicul va prescrie altfel, doza recomandata este:
  • Adolescenti cu varsta de 12 ani si peste 12 ani, adulti si varstnici trebuie sa luati un comprimat efervescent (corespunzand la 50 mg extract uscat din frunze de iedera) de doua ori pe zi (dimineata si seara)
  • Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani trebuie sa luati o jumatate de comprimat efervescent (corespunzand la 25 mg extract uscat din frunze de iedera) de doua ori pe zi (dimineata si seara).
  • Comprimatul efervescent se dizolva in jumatate de pahar cu apa si se bea dupa masa.

Contraindicatii:
Nu luați Hedelix comprimate efervescente:
Dacă sunteţi alergic la iederă, plante aparținând familiei araliaceae, cum ar fi Schefflera, Panax ginseng sau Eleutherococcus senticosus, mentol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Hedelix, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Siguranța în timpul sarcinii și alăptării nu a fost stabilită. În absența datelor suficiente, utilizarea în timpul sarcinii și alăptării nu este recomandată. 

Prezentare:
10 comprimateData ultimei actualizari: 2023-09-06 14:00:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review