Bioflu Plus Junior sirop, 100 ml, Biofarm

Bioflu Plus Junior sirop, 100 ml, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
P438800092
Tratament unic si complet cu 4 substante active pentru simptomele de raceala si gripa din timpul noptii, la copii. Indicat in congestie nazala, tuse neproductiva si febra asociata tulburarilor tractului [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Bioflu Plus Junior sirop, 100 ml, Biofarm

Tratament unic si complet cu 4 substante active pentru simptomele de raceala si gripa din timpul noptii, la copii.

Indicat in congestie nazala, tuse neproductiva si febra asociata tulburarilor tractului respirator( sinuzite, rinite, faringite, bronsite), durere in gat.

Ingrediente active per 5 ml:

Paracetamol 160 mg, Bromhidrat de dextrometorfan anhidru 7.5 mg, Clorhidrat de pseudoefedrina 15 mg, Maleat de clorfeniramina 1 mg.

Mod de administrare:

Copii cu vârsta între 6 și 12 ani - 10 ml la fiecare 6 ore (nu se va depăși doza totală de 40 ml în 24 ore). Durata tratamentului trebuie să fie scurt (maxim 5 zile).

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review