Fiordatussi sirop, 100ml, PlantExtrakt

Fiordatussi sirop, 100ml, PlantExtrakt -  - PLANTEXTRAKT
PlantExtrakt
P548487625

Este un medicamentos pe bază de plante, cu utilizare tradițională, folosit în indicațiile terapeutice specificate, bazate exclusiv pe utilizarea îndelungată.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Fiordatussi sirop, 100ml, PlantExtrakt

Indicatii:
Fiordatussi 30 mg/ml sirop este un medicament, sub formă de sirop, care conține extract uscat din frunze de pătlagină (Plantago lanceolata).
Fiordatussi 30 mg/ml sirop este un medicament pe bază de plante, cu utilizare tradițională, folosit pentru a ameliora simptomele de iritații la nivelul gurii și gâtului și tusea seacă asociată..

Este un medicamentos pe bază de plante, cu utilizare tradițională, folosit în indicațiile terapeutice specificate, bazate exclusiv pe utilizarea îndelungată.

Fiordatussi 30 mg/ml sirop este indicat adulților, adolescenților și copiilor începând cu vârsta de 3 ani.

Trebuie să discutați cu un medic dacă nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău după 7 zile de tratament.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Fiordatussi 30 mg/ml sirop:
- dacă sunteți alergic la pătlagină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precauţii:
Înainte să utilizaţi Fiordatussi 30 mg/ml sirop, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentului medical.

Sarcina și alăptarea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Siguranța pe perioada sarcinii și alăptării nu a fost stabilită. În absența unor date suficiente,nu este recomandată utilizarea pe perioada sarcinii și alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu s-au realizat studii referitoare la efectul asupra capacității de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doza recomandată este:
Adolescenți peste 12 ani, adulți și vârstnici:
10 ml de sirop de 3-4 ori pe zi.

Copii dede 5 - 11 ani:
10 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Copii dede 3 - 4 ani:
5 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Mod de administrare:
Pentru administrare orală. Pentru administrarea dozelor corecte trebuie să se folosească paharul dozator inclus în cutia medicamentului, utilizând marcajele de gradațiegradație corespunzătoare la 5 și 10 ml. A se agita înainte de administrare.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
Substanța activă este extractul uscat din frunză de pătlagină. Fiecare ml de sirop conține 30 mg de extract uscat din frunze de pătlagină (Plantago lanceolata L., folium) (DER 3-5:1). Solventul de extracție: alcool etilic 20% (m/m).
- Celelalte componente sunt: maltodextrină, maltitol lichid (E 965), gumă xantan (E 415), sorbat de potasiu (E 202), acid citric (E 330), apă purificată.

Prezentare:
200 ml

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Fiordatussi sirop 30 mg/ml 200 ml Phytopharm (Extract uscat din frunză de pătlagină (Plantaginis lanceolatae folii extractum siccum)) .
Informatii utile despre Fiordatussi sirop, 30 mg/ml, 200 ml, Phytopharm gasiti in articolele: Pneumonia.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review