Spray nazal Sterimar Baby, 100 ml, Lab Fumouze

I7131
Spray nazal Sterimar Baby, 100 ml, Lab Fumouze - NAS-INFUNDAT - LABORATOIRES FAMOUZE
Special conceput pentru nasul bebelusilor, Sterimar Bebe asigura o spalare a cavitatii nazale in deplina siguranta, gratie pulverizatorului sau, a presiunii foarte blande si a finetii microdifuziunii. Sterimar Bebe asigura [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Spray nazal Sterimar Baby, 100 ml, Lab Fumouze

Special conceput pentru nasul bebelusilor, Sterimar Bebe asigura o spalare a cavitatii nazale in deplina siguranta, gratie pulverizatorului sau, a presiunii foarte blande si a finetii microdifuziunii.

Sterimar Bebe asigura igiena nazala, facilitand toaleta zilnica a bebelusului.

Indicatii:

Sterimar Bebe este un dispozitiv medical recomandat pentru igiena nazala cotidiana a tuturor copiilor mici de la 0-3 ani (nou-nascuti, sugari, bebelusi).

Pentru uz zilnic. Asigura igiena nazala a bebelusului, eliminand impuritatile, facilitand respiratia si hranirea cu biberonul.

Reface protectia mucoasei nazale.

Previne tulburarile din sfera ORL.

Sfaturi de utilizare:

Asezati copilul culcat pe spate, cu capul usor inclinat intr-o parte. Efectuati o prima pulverizare. Introduceti delicat varful dispozitivului in nara bebelusului. Apasati timp de cateva secunde pentru a efectua pulverizarea solutiei in cavitatea nazala si lasati apoi sa se scurga excesul de solutie din nas. Se repeta operatia si in cealalta nara. Curatati varful dispozitivului cu apa si sapun, clatiti si uscati. Se recomanda 2-6 pulverizari pe zi, in fiecare nara.

Prezentare:

100 mlData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13