Ser fiziologic, Bebicina, 20 doze

Ser fiziologic, Bebicina, 20 doze - NAS-INFUNDAT - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/NAS-INFUNDAT - OMEGA PHARMA
P438732344
Soluția este noninjectabilă și destinată igienei nazale și oculare a bebelușilor, a copiilor și a adulților. Conține clorură de sodiu și apă purificată. Dozele a câ
Se incarca ofertele...

Descriere Ser fiziologic, Bebicina, 20 doze

Soluția este noninjectabilă și destinată igienei nazale și oculare a bebelușilor, a copiilor și a adulților.

Conține clorură de sodiu și apă purificată.

Dozele a câte 5 ml fiecare sunt închise ermetic cu ajutorul unui capac în formă de fluture.

Acest mod de prezentare permite o utilizare practică și igienică a produsului, conferă siguranță fiecărei aplicări și previne răspândirea virușilor.

În ceea ce privește igiena nazală, produsul facilitează curățarea foselor nazale de particule de mucus și favorizează eliminarea secrețiilor excesive.

Igiena nasului bebelușului este fundamentală încă din primele zile de viață, pentru a-l ajuta să respire mai bine, pentru a apăra organismul de viruși și bacterii, precum și de agenții poluanți ai atmosferei.

Până la un an bebelușii respiră numai pe nas care devine astfel calea principală de pătrundere în organism a bacteriilor, virușilor, prafului, substanțelor poluante. Curățirea nasului îi ajută pe sugari în momentul suptului sau somnului.

Nasul bebelușului trebuie curățat de câteva ori pe zi.

Serul fiziologic Bebicina nu irită mucoasele și nu conține substanțe alergogene.

În ceea ce privește igiena oculară, produsul asigură igiena externă a ochilor afectați de secreții sau agenți externi.

Ochii bebelușilor sunt foarte sensibili, iar ei se trezesc deseori dimineața cu genele lipite.

De aceea, toaleta zilnică a ochilor este o necesitate.

Ochii bebelușilor trebuie șterși în fiecare dimineață și de câte ori este nevoie cu o compresă sterilă înmuiată în ser fiziologic.

Prezentare:

20 dozeData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.