Rinotisol, 10 ml, Tis

  • -7%
Rinotisol, 10 ml, Tis - - TIS FARMACEUTIC - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/NAS-INFUNDAT - TIS FARMACEUTIC
P438797905
Proprietăți: Este un produs sub formă de picături nazale, cu utilizare locală, în cavitatea nazală; curată și protejează mucoasa nazală și tractul respirator. Rinotisol, picături nazale conț
Se incarca ofertele...

Descriere Rinotisol, 10 ml, Tis

Proprietăți:

Este un produs sub formă de picături nazale, cu utilizare locală, în cavitatea nazală; curată și protejează mucoasa nazală și tractul respirator. Rinotisol, picături nazale conține extract apos de propolis, bogat în principii active hidrosolubile, cu acțiune antiinflamatoare și cicatrizantă. Produsul poate fi utilizat în tratamente profilactice, singur sau în asociere cu alte soluții nazale. Restrânge utilizarea dezinfectantelor nazo-faringiene cu substanțe vasoconstrictoare.

Este compatibile cu mucoasa nazală, având un pH apropiat de cel fiziologic. Rinotisol este un produs natural, fără efecte nedorite asupra pacienților, lipsit de toxicitate.

Ingrediente:

Extract lichid de propolis și excipienți. Indicații: În tratamentul curativo-profilactic al afecțiunilor cailor respiratorii superioare: -pentru favorizarea vindecării mucoasei nazale, ca urmare a intervențiilor chirurgicale; -în susținerea mucoasei nazale, în diverse afecțiuni (rinita atrofică, ozena, ulcer de sept Hajek, epistaxis recidivant); -creșterea imunității locale.

Mod de utilizare:

- Copii 1-3 ani: 1 picătură, în fiecare nară, de 2 ori/zi, 10 zile

 - Copii peste 3 ani: 1-2 picături, în fiecare nară, de 3 ori/zi, 10 zile.

- Adulți: 2-3 picături, în fiecare nară, de 3-4 ori/zi, 10 zile.

Prezentare:

10 mlData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.