Plasture pentru eliberarea congestiei nazale, 7 plasturi, Otosan

Plasture pentru eliberarea congestiei nazale, 7 plasturi, Otosan -  - OTOSAN
OTOSAN
P25774
Proprietati: Plasture cu uleiuri esențiale naturale pentru eliberarea congestiei nazale Plasturele balsamic cu uleiuri esențiale calmează congestia nazală prin eliberarea treptată a unor vapori balsamici benefici. Ideal pentru [...]

Descriere: Plasture pentru eliberarea congestiei nazale, 7 plasturi, Otosan

Proprietati:
Plasture cu uleiuri esențiale naturale pentru eliberarea congestiei nazale
Plasturele balsamic cu uleiuri esențiale calmează congestia nazală prin eliberarea treptată a unor vapori balsamici benefici. Ideal pentru copii și adulți. Eliberare treptată pe parcursul a 8 ore. Fără urme de grăsime sau culoare.
Mod de utilizare:
Aplicați pe haine sau obiecte.
Ingrediente:
Pin scoțian, eucalipt, mentă, ulei esențial de Rozmarin, extract de Portocală dulce
Precauții:
Nu aplicați direct pe piele, evitați contatcul cu ochii sau membrana mucoasă. Pot cauza reacții alergice: Eugenol, Citral. Nu expuneți recipientul la căldură. Nu administrați copiilor cu vârsta sub 2 ani .Copiilor cu vârsta sub 3 ani li se va aplica plasturele într-o zonă pe care să nu o poată atinge ușor.
Prezentare:
7 plasturi.


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review