Nazosept, 20 unidoze

Nazosept, 20 unidoze -  - SOLACIUM PHARMA SRL
P459790779
Descriere: Infant UNO Nazosept reduce obstrucția nazală, îndepărtează mucozitățile și agenții infecțioși, reduce simptomele de răceală și îmbunătățește respirația. [...]

Descriere: Nazosept, 20 unidoze

Descriere: Infant UNO Nazosept reduce obstrucția nazală, îndepărtează mucozitățile și agenții infecțioși, reduce simptomele de răceală și îmbunătățește respirația. Infant UNO Nazoșept combinația unică cu cimbru și cupru, eficientă în reducerea obstrucției nazale în timpul răcelii și rinofaringitei. Recomandări: Igiena nou-născuților și a copiilor. Igiena nazală în timpul răcelii și rinofaringitei. Compoziție: Clorură de sodiu 0,9 g, sulfat de cupru pentahidrat, extract lichid de cimbru, polisorbat 80. Fără conservanți. Administare: Câte o unidoză de 2-3 ori pe zi. O unidoză conține 5 ml soluție – pentru aplicare în ambele nări. Se detașează unidoza și se deschide prin învârtirea părții superiuoare până la detașare. Apăsați ușor pentru a picura soluția. La sugari și copii se administrează după cum urmează: Așezați copilul pe spate, cu capul întors într-o parte. Introduceți cu grijă vârful unidozei în nară. Apăsați ușor pe unidoză pentru a administra cantitatea dorită. Repetați operațiunea și pentru cealaltă nară. La nou-născuți, produsul se administrează prin apăsare foarte ușoară pentru a evita orice risc de contaminare a urechii medii. Așteptați un timp pentru ca soluția să își facă efectul, îndreptați capul. Ștergeți cu grijă surplusul de soluție. Pentru nou-născuți, dacă este necesar, se poate folosi aspiratorul nazal pentru a extrage mucozitățile. Atenționări: Verificați integritatea dozei înainte de utilizare. A nu se utiliza dacă unidoza este deteriorată, deschisă sau perforată. în astfel de condiții aceasta trebuie aruncată imediat. Ambalat în unidoze. A nu se injecta. Nu aplicați în ochi. Nu utilizați aceeași unidoză la mai multe persoane. În cazul în care urmați și alte tratamente pe cale nazală, folosiți Infant Uno Nazoșept înainte de a aplica tratamentul. După utilizare, aruncați unidoza și soluția nefolosită. Nu utilizați în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor. Atenție la capacul unidozei. Precauții: La nou-născuți, produsul se administrează prin apăsare foarte ușoară pentru a evita orice risc de contaminare a urechii medii. Produsul nu trebuie utilizat mai mult de câteva zile. Condiții de păstrare: A se păstra în ambalajul original la temperaturi sub 25o C. A nu se utiliza după data de expirare indicată pe ambalaj. Formă de prezentare: Cutie cu 20 unidoze a 5 ml.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review