Nazomer Pine Needle, 50 ml, nebulizator, Medica, Pro Natura

Nazomer Pine Needle, 50 ml, nebulizator, Medica, Pro Natura - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/NAS-INFUNDAT - PRO NATURA
Pro Natura
I5941

Apa de mare este folosită în terapia naturistă atât în tratamente externe cât şi interne. Este o apă minerală care conţine clor, sodiu, magneziu şi sulf, o

Se incarca ofertele...

Descriere Nazomer Pine Needle, 50 ml, nebulizator, Medica, Pro Natura

Apa de mare este folosită în terapia naturistă atât în tratamente externe cât şi interne. Este o apă minerală care conţine clor, sodiu, magneziu şi sulf, o combinaţie benefică pentru organismul uman.

Pe lângă aceasta mai conţine oligoelemente (zinc, titan, cobalt, iod, crom, litiu, aur, argint etc.). În ultimul timp, se acordă o atenţie deosebită administrării apei de mare ca protector al căilor respiratorii, atât la copii cât şi la adulţi, acţionând împotriva nasului înfundat, scurgerilor nazale, durerilor de gât, tusei etc. Irigările nazale cu soluţii speciale pot ameliora simptomele în alergiile de primăvară.Astfel de proceduri pot fi eficiente în prima fază a alergiilor, deoarece ajută la eliminarea alergenilor şi a secreţiilor din nas.

Instilaţiile nazale se folosesc în diferite afecţiuni, cum ar fi rinita atrofică (atrofierea mucoasei nazale), atunci când, din diferite cauze, mai ales a utilizării de soluţii vasoconstrictoare nazale, mucoasa din nas nu mai are funcţionalitate. Irigările de acest gen ajuta la eliminarea crustelor formate în nas. Sprayurile nazale pe bază de sare de mare sunt utile în cazul anosmiei (dispariţia mirosului) şi a astmului bronşic.

Ingrediente:

Apă de mare bogată în săruri minerale și oligoelemente, ușor hipertonă.

Mod de administrare:

1-2 doze în fiecare nară, la nevoie.

Prezentare:

50 mlData ultimei actualizari: 2023-12-18 14:35:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.