Marimer Izotonic Solutie 5ml x 10 unidoze, Gilbert

Marimer Izotonic Solutie 5ml x 10 unidoze, Gilbert -  - BIESSEN PHARMA SRL
P548488730

Soluție sterilă de apă de mare - igienă nazală zilnică Marimer este un produs natural, soluție fiziologică și sterilă de apă de mare sterilizată.

[...]

Descriere: Marimer Izotonic Solutie 5ml x 10 unidoze, Gilbert

  • Soluție sterilă de apă de mare - igienă nazală zilnică Marimer este un produs natural, soluție fiziologică și sterilă de apă de mare sterilizată. 
  • Fiind bogat în săruri minerale și oligoelemente marine. Marimer este recomandat sugariilor, copiilor și adulțiilor pentru curățarea zilnică a mucoasei nazale, în special în cazurile în care nasul este uscat sau înfundat. 
  • O bună igienă a nasului favorizează protecția mucoasei nazale împotriva agresiunilor externe (frig, alergeni, aer uscat, poluare...) și permite o bună respirație. Unidoza este de unică folosință, garantând astfel o bună igienă în timpul utilizării.

Compoziție: 
100% apă de mare diluată, sterilă și izotonică.

Prezentare: 
10 Unidoze a câte 5 ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review