Herbaflu Inhalant, 10 ml, Biofarm

  • -20%
Herbaflu Inhalant, 10 ml, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
P438800093

Bioland Inhalant contine o combinatie unica de patru uleiuri esentiale ce isi potenteaza reciproc efectele: uleiul de brad prezinta diverse proprietati benefice la nivelul cailor respiratorii, calmante, revigorante si stimulente al secretiilor mucoaselor, uleiul de menta actioneaza asupra musculaturii netede de la nivelul cailor respiratorii superioare, uleiul de eucalipt ajuta la eliberarea tractului respirator de mucozitati, iar uleiul de levantica ajuta la calmarea musculaturii si a sistemului nervos.

[...]

Descriere: Herbaflu Inhalant, 10 ml, Biofarm

Herbaflu Inhalant

Recomandat pentru inhalații în afecțiuni respiratorii, precum și în aromaterapie (pentru relaxare, revitalizare, reducerea stresului și echilibrarea tonusului).

Ingrediente:

Uleiuri esențiale de: Brad, Mentă, Eucalipt, Levănțică.

Mod de administrare:

Copii peste 5 ani - câte 1-2 picături de 2 ori pe zi, diluate în 50 ml apă sau într-o linguriță de miere, după mesele principale.

Adulți - câte 2-3 picături de 2-3 ori pe zi, diluate în 50 ml apă sau într-o linguriță de miere, după mesele principale.

Se poate utiliza timp de 1-2 săptămâni. Produsul se poate utiliza și pentru inhalații o dată pe zi, preferabil seara înainte de culcare. Un sfert din cantitatea dintr-un flacon se toarnă într-un vas conținând un litru de apă fierbinte. Vaporii degajați sunt inhalați timp de 10 minute sub prosopul cu care se acoperă vasul.

Prezentare:

10 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review