Flonase spray nazal, 60 pulverizari

Flonase spray nazal, 60 pulverizari -  - GSK SRL OMEGA PHARMA
P459791660
Proprietati: Propionalul de fluticazona este un glucocorticosteroid cu activitate anti-inflamatorie puternica datorita actiunii pe calea receptorului pentru glucocorticoizi. Actioneaza pentru a bloca 6 mediatori cheie ai inflamatiei - nu doar [...]

Descriere: Flonase spray nazal, 60 pulverizari

Proprietati:

Propionalul de fluticazona este un glucocorticosteroid cu activitate anti-inflamatorie puternica datorita actiunii pe calea receptorului pentru glucocorticoizi. Actioneaza pentru a bloca 6 mediatori cheie ai inflamatiei - nu doar histamina. Debutul efectului terapeutic se produce in 2-4 ore la unii pacienti, beneficiul maxim fiind obtinut prin utilizare continua timp de 3 - 4 zile.

Contine propionat de fluticazona - indicat pentru a ameliora pruritul ocular, hiperlacrimarea si simptomele nazale.

Mod de administrare:

Adulti cu varsta de 18 ani si peste:

Doza recomandata este de doua pulverizari in fiecare nara o data pe zi, preferabil dimineata. In cazurile in care simptomatologia este severa, ar putea fi necesare doua pulverizari in fiecare nara de doua ori pe zi, insa utilizarea se va face pe termen scurt.

Dupa obtinerea controlului simptomelor, se poate utiliza o doza de intretinere constand intr-o pulverizare in fiecare nara, o data pe zi. Daca simptomele reapar, doza poate fi crescuta in functie de severitatea acestora.

Doza maxima zilnica nu trebuie sa depaseasca patru pulberizari in fiecare nara.

Atentionari:

Spray-ul nazal nu trebuie utilizat la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani. Acest medicament nu trebuie utilizat continuu pentru o perioada de peste 3 luni decat la recomandarea unui medic.

Prezentare:

60 pulverizari



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review