Bebicina Apa de mare pentru igiena nazala, 30 ml

Bebicina Apa de mare pentru igiena nazala, 30 ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/NAS-INFUNDAT - OMEGA PHARMA
I7791
Apă de mare pentru igienă nazală  Este un produs natural, cu apă de mare, ce reface umiditatea naturală a nasului, eliberându-l de secrețiile sale și totodată, uș
Se incarca ofertele...

Descriere Bebicina Apa de mare pentru igiena nazala, 30 ml

Apă de mare pentru igienă nazală 

Este un produs natural, cu apă de mare, ce reface umiditatea naturală a nasului, eliberându-l de secrețiile sale și totodată, ușurează eliminarea secrețiilor nazale. Pe lângă acestea, mai conține oligoelemente (zinc, titan, cobalt, iod, crom), care trec prin piele și de acolo în organism, acționând benefic asupra țesuturilor.

Apa de mare din compoziție este recoltată din largul Mării Negre, din apele adânci aflate la cca. 30 mile marine de țărm, ce nu sunt perturbate de curenții marini de coastă. După verificarea purității sale, apa este sterilizată și diluată.

Ingrediente:

Apă de mare: 15 ml Apă purificată q.s.: până la 30 ml

Utilizare:

Produsul este destinat în egală măsură copiilor și adulților, fiind la granița dintre supliment alimentar și produs cu utilizare externă. Folosit îndeosebi pentru lavajul și curățenia foselor nazale (îndepărtarea de cruste, mucozități care pot antrena afecțiuni respiratorii ), ajută în același timp la întărirea naturală a protecției locale a mucoasei nazale.

Mod de întrebuințare:

Se procedează la 2 - 6 pulverizări în fiecare nară, zilnic. Se scoate capacul de protecție al flaconului. Se menține capul în poziție verticală, se introduce în mod delicat pulverizatorul în nară și se apasă flaconul pentru a pulveriza produsul. Se lăsă să curgă excesul de soluție pentru a putea pătrunde pe mucoasă, apoi se suflă nasul. Microdifuziunea rezultată va permite o spălare fină a foselor nazale, fără a trimite mucozitățile înapoi în căile respiratorii.

Prezentare:

30 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.