Stick cu eucalipt si mentol pentru calmarea si usurarea respiratiei, 3 luni+, 30 gr, Colief

Stick cu eucalipt si mentol pentru calmarea si usurarea respiratiei, 3 luni+, 30 gr, Colief -  - CROSSCARE LIMITED IRELAND
P548487557

Colief Breathe Easy Vapour Rub contine un amestec unic de ingrediente naturale cunoscute pentru efectul lor de usurare a respiratiei

[...]

Descriere: Stick cu eucalipt si mentol pentru calmarea si usurarea respiratiei, 3 luni+, 30 gr, Colief

  • Cu ingrediente naturale
  • Elibereaza vaporii lent
  • Colief Breathe Easy Vapour Rub contine un amestec unic de ingrediente naturale cunoscute pentru efectul lor de usurare a respiratiei.
  • Odata aplicat produsul pe piele, caldura corpului determina incalzirea acestuia si eliberarea esentelor volatile din produs, timp de mai multe ore.

Instructiuni de utilizare:
Aplicati produsul direct pe piept si pe spate si frecati delicat. Evitati zonele pe care copilul le poate atinge cu mana.
Alternativ, puteti aplica produsul pe o bucata de tesatura sau pe un servetel pe care sa le plasati in preajma copilului.
Pentru a elimina riscul ca sugarul sau copilul mic sa transfere produsul catre ochi sau alte parti ale corpului, plasati tesatura sau servetelul la o distanta corespunzatoare fata de copil.

Precautii:
Va rugam sa cititi aceste instructiuni inainte de utilizarea produsului. A se folosi doar pentru uz extern. Nu aplicati produsul pe pielea din zona nasului, in apropierea narilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Plasati tesatura sau servetelul pe care ati aplicat produsul la o distanta corespunzatoare fata de copil. Nu utilizati la copiii mai mici de 3 luni, la astmatici sau persoane cu alergii la uleiurile volatile (esentiale). Daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra incepeti sa manifestati reactii adverse la produs, opriti utilizarea acestuia si adresati-va imediat medicului.

Alergeni:
Limonen, Linalool, Citronelol

Prezentare:
30 gr.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review