Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag

I10190
Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag - RACEALA-SI-GRIPA - BERLIN CHEMIE A.G.

200mg/ml ibuprofen.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag

Indicatii Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag:

Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag este un medicament antiinflamator şi analgezic (calmant) (antiinflamator nesteroidian, AINS), cu efecte de scădere a febrei (antipiretic).

Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag este utilizat pentru tratamentul simptomatic de scurtă durată al:

  • febrei
  • durerii uşoare până la moderată

Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag se utilizează la copii cu greutatea cuprinsă între 5 kg (6 luni) şi 29 kg (9 ani). 

Contraindicații Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag:

Nu luaţi Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag:

Dacă copilul dumneavoastră este alergic la ibuprofen sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag:

Înainte să utilizaţi Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag in aarcina, alăptare și fertilitate:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Sarcina:

Dacă rămâneţi gravidă în timpul tratamentului cu Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag trebuie să anunţaţi medicul.

Puteţi utiliza ibuprofen numai în primele 6 luni de sarcină, după ce aţi discutat cu medicul dumneavoastră.

Din cauza unui risc crescut de complicaţii pentru mamă şi copil, MIG pediatric nu trebuie utilizat în ultimele 3 luni de sarcină.

Fertilitatea:

Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag aparţine unui grup de medicamente (medicamente antiinflamatoare nesteroidiene) care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la întreruperea tratamentului.

Alăptarea:

Substanţa activă, ibuprofen, şi metaboliţii săi trec în laptele matern în cantităţi mici. Deoarece până în prezent nu au fost observate efecte negative asupra copilului, nu este necesară întreruperea obligatorie a alăptării în cazul tratamentului de scurtă durată. Totuşi, dacă vi s-a recomandat un tratament mai îndelungat sau cu doze mai mari, trebuie să aveţi în vedere întreruperea din timp a alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor cu Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag:

Deoarece în cazul utilizării MIG pediatric în doze mari pot apărea reacţii adverse la nivelul sistemului nervos central, cum sunt oboseala şi ameţelile, pot fi modificate reflexele, precum şi capacitatea de a participa în mod activ la conducerea vehiculelor sau aceea de a folosi utilaje poate fi afectată, în cazuri izolate. Acest efect este potenţat în măsură mai mare în cazul asocierii cu alcool. În acest caz, nu mai sunteţi capabil să reacţionaţi rapid şi prompt la evenimente neaşteptate şi bruşte. Nu conduceţi maşini sau alte vehicule în acest caz! Nu folosiţi unelte sau utilaje! Nu lucraţi fără un sprijin sigur pentru picioare! 

Mod de administrare Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Dacă nu a fost altfel recomandat de medic doza recomandată de Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag este:

Greutate (Vârstă) Doza unică Doza maximă zilnică

5-6 kg (Sugari 6-8 luni) 50 mg (echivalentul a 2,5 ml suspensie orală) 150 mg (echivalentul a 7,5 ml suspensie orală pe zi)

7-9 kg (Sugari 9-12 luni) 50 mg (echivalentul a 2,5 ml suspensie orală) 200 mg (echivalentul a 10 ml suspensie orală pe zi)

10 - 15 kg (Copii 1-3 ani) 100 mg (echivalentul a 5 ml suspensie orală) 300 mg (echivalentul a 15 ml suspensie orală pe zi)

16 - 20 kg(Copii 4-6 ani) 150 mg (echivalentul a 7,5 ml suspensie orală) 450 mg(echivalentul a 22,5 ml suspensie orală pe zi)

21-29 kg (Copii 7–9 ani) 200 mg (echivalentul a 10 ml suspensie orală) 600 mg (echivalentul a 30 ml suspensie orală pe zi)

Intervalul între administrarea dozelor trebuie să fie de cel puţin 6 ore. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag:

  • Substanţa activă este ibuprofen. Fiecare capsulă masticabilă conţine ibuprofen 100 mg.
  • Celelalte componente sunt: gelatină, apă purificată, glucoză lichidă, zahăr, acid fumaric, zaharoză, acid citric, acesulfam potasic, edetat disodic, glicerină, aromă naturală de portocale*, oxid roşu de fer (E172), oxid galben de fer (E172) şi Opacode alb NS-78-18011** *Aroma conţine: (R)-p-menta-1,8-diene (d-limonene), etil acetat şi alfa-pinen

**Cerneala conţine: apă purificată, dioxid de titan (E171), propilenglicol, alcool isopropilic, hipromeloză 3cP 

Prezentare Mig Pediatric, 20 mg/ml suspensie orala, 100ml, Berlin-Cheme Ag:

100 ml.Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review