Vitamina C Additiva, 20 comprimate efervescente, Dr. Scheffler

Vitamina C Additiva, 20 comprimate efervescente, Dr. - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/IMUNITATE - DR. SCHEFFLER
W49466

Additiva Vitamin C este indicată în tratamentul bolilor datorate deficienţelor de vitamina C (de exemplu scorbut). 

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Vitamina C Additiva, 20 comprimate efervescente, Dr. Scheffler

Additiva Vitamin C este indicată în tratamentul bolilor datorate deficienţelor de vitamina C (de exemplu scorbut). 

Compozitie:

- Substanţa activă este acidul ascorbic (vitamina C) 1000 mg.

- Celelalte componente sunt: acid citric anhidru, hidrogencarbonat de sodiu, sorbitol, aromă de portocale cu ulei de portocale și maltodextrină, amidon de porumb, ciclamat de sodiu, zaharină sodică, povidonă, orange yellow S (E 110), Mordant blue 79 (E 122), indigo-carmine (E 132) 

Mod de administrare:

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau famacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată este:

Adulţi:

Doza recomandată este de un comprimat efervescent (1000 mg acid ascorbic – vitamina C) pe zi până la ameliorarea simptomelor.

Doza terapeutică maximă de 1000 mg (1 comprimat pe zi) nu trebuie depășită.

Utilizarea la copii şi adolescenţi:

ADDITIVA Vitamin C nu este recomandată la copii și adolescenți (sub 18 ani). Pentru ei sunt disponibile medicamente care conțin doze mai mici de vitamina C.

Pacienți cu boli renale:

ADDITIVA VITAMIN C nu este destinată pacienților cu boli renale. Pentru ei sunt disponibile medicamente care conțin doze mai mici de vitamina C.

Daca aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Contraindicatii:

Nu luaţi ADDITIVA VITAMIN C dacă sunteţi :

-alergic la acidul ascorbic(vitamina C) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:

Înainte să luaţi ADDITIVA VITAMIN C, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, nu luați Additiva Vitamin C înainte să cereți sfatul medicului dumneavoastră.

Datele privind folosirea dozelor mari de vitamina C la femeile însărcinate sunt limitate. Nu este clar dacă suplimentarea cu cantităţi care depăşesc dozele recomandate pentru consumul zilnic sunt sigure sau benefice.

Vitamina C este excretată în laptele matern şi traversează bariera placentară. Datele privind folosirea dozelor mari de vitamina C la nou-născuţi/copii mici sunt limitate.

Prezentare:
20 comprimate efervescenteData ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.