Septilin, 100 tablete + Pure Hands CadouGel, 50ml

Septilin, 100 tablete + Pure Hands CadouGel, 50ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/IMUNITATE - HIMALAYA
Himalaya
P479851311

Septilin are efect favorabil asupra starii de sanatate a organismului prin efectul imunostimulator, marind capacitatea de autoaparare a acestuia impotriva infectiilor.

Se incarca ofertele...

Descriere Septilin, 100 tablete + Pure Hands CadouGel, 50ml

Septilin are efect favorabil asupra starii de sanatate a organismului prin efectul imunostimulator, marind capacitatea de autoaparare a acestuia impotriva infectiilor, imbunatateste capacitatea de aparare a organismului impotriva infectiilor, fiind util in infectii acute, cronice sau recurente de tract respirator superior si inferior, in infectii ORL, singur sau in combinatie cu antibioticele, reduce riscul contractarii gripei si al altor viroze respiratorii, atat la adulti, cat si la copii, recomandandu-se de la primele simptome ale bolii, efect antialergic in administrarea de lunga durata, fiind un bun adjuvant in afectiuni alergice ca rinita alergica, astm bronsic.

Ingrediente:

Balsamodendron mukul purificat, Conch Shell Calx, Maharasnadi quath, Tinospora cordifolia, Rubia cordifolia, Emblica officinalis, Moringa pterygosperma, Glycyrrhiza glabra.

Mod de utilizare:

Se poate administra 1-6 luni.

Copii peste 6 ani: 1 tableta de 2 ori pe zi.

Adulti: 2 tablete de 2-3 ori pe zi.

Forma de prezentare:

100 tableteData ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.