Septilin, 100 comprimate, 1+40% Promo, Himalaya

Septilin, 100 comprimate, 1+40% Promo, Himalaya -  - HIMALAYA
Himalaya
P548488302

Septilin are efect favorabil asupra stării de sănătate a organismului prin efectul imunostimulator, mărind capacitatea de autoapărare a acestuia împotriva infecțiilor.

[...]

Descriere: Septilin, 100 comprimate, 1+40% Promo, Himalaya

Septilin are efect favorabil asupra stării de sănătate a organismului prin efectul imunostimulator, mărind capacitatea de autoapărare a acestuia împotriva infecțiilor.

- îmbunătățește capacitatea de apărare a organismului împotriva infecțiilor, fiind util în infecții acute, cronice sau recurente de tract respirator superior și inferior, în infecții ORL, singur sau în combinație cu antibioticele;

- reduce riscul contractării gripei și al altor viroze respiratorii, atât la adulți, cât și la copii, recomandându-se de la primele simptome ale bolii;

- efect antialergic în administrarea de lungă durată, fiind un bun adjuvant în afecțiuni alergice ca rinita alergică, astm bronșic.

Ingrediente:

Balsamodendron mukul purificat, Conch Shell Calx, Maharasnadi quath, Tinospora cordifolia, Rubia cordifolia, Emblica officinalis, Moringa pterygosperma, Glycyrrhiza glabra.

Mod de administrare:

Se poate administra 1-6 luni.

Copii peste 6 ani: 1 tabletă de 2 ori pe zi.

Adulți: 2 tablete de 2-3 ori pe zi.

Prezentare:

100 tablete +100 tablete



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review