Redoxon vitamina C 1000 mg cu aroma de portocale, sprijin imunitar esential, 30 comprimate efervescente, Bayer

P459791071
  • -5%
Redoxon vitamina C 1000 mg cu aroma de portocale, sprijin imunitar esential, 30 comprimate  efervescente, Bayer - IMUNITATE - BAYER
Bayer
Redoxon vitamina C 1000 mg cu aroma de portocale sprijin imunitar esential, 10 comprimate efervescente, proprietati antioxidante, ajuta la buna functionare sistemului imunitar, absorbtie rapida Vitamina C din Redoxon ajuta [...]

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Redoxon vitamina C 1000 mg cu aroma de portocale, sprijin imunitar esential, 30 comprimate efervescente, Bayer

Redoxon vitamina C 1000 mg cu aroma de portocale sprijin imunitar esential, 10 comprimate efervescente, proprietati antioxidante, ajuta la buna functionare sistemului imunitar, absorbtie rapida

Vitamina C din Redoxon ajuta sistemul imunitar sa faca fata amenintarilor zilnice precum: poluare, aglomeratie, schimbari de temperatura.

Tableta efervescenta se dizolva repede in apa pentru o absorbtie rapida. Doza recomandata 1 tableta pe zi. Potrivita pentru adulti si copii cu varsta peste 12 ani.

CUM SE ADMINISTREAZA:

Un comprimat efervescent pe zi pentru adulti, iar pentru copii cu varsta de peste 12 ani, o jumatate de comprimat efervescent pe zi, dizolvat in 200 ml apa.

Acest supliment alimentar se administreaza conform etichetei/informatiilor de pe ambalaj si conform recomandarilor medicului si farmacistului.

FURNIZEAZA SUPORT SISTEMULUI DVS. IMUNITAR DIN 1934

Contribuim de 80 de ani la mentinerea sistemului dvs. imunitar - protectorul natural al corpului dvs. In 1934, am produs primul supliment de vitamina C din lume si de atunci am ramas lideri in domeniu. Astazi va oferim o gama de produse special concepute pentru a furniza nutrienti esentiali pentru fortificarea si sustinerea sistemului imunitar, apararea naturala a corpului dvs.

Caracteristici si Beneficii:

  • Redoxon vitamina C 1000 mg cu aroma de portocale. Vitamina C - suport esential pentru imunitate;
  • Ajuta la consolidarea apararii organismului impotriva amenintarilor zilnice cum ar fi poluare, aglomeratie, schimbari de temperatura;
  • Format efervescent pentru absorbtie rapida;
  • Bucurati-va de 1 tableta pe zi, cu aroma de portocale;

Ingrediente active:

Fiecare comprimat efervescent contine Vitamina C 1000 mg

Pentru lista completa a ingredientelor va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati Redoxon vitamina C 1000 mg cu aroma de portocale daca sunteti hipersensibil (alergic) la oricare dintre componentele produsului.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Persoanele cu afectiuni renale nu trebuie sa consume mai mult de 200 mg Vitamina C pe zi. Contine Aspartam (o sursa de fenilalanina). Consumul excesiv poate cauza efecte laxative.

A nu se consuma in perioada de sarcina sau alaptare fara recomandarea medicului. Acesta este un supliment alimentar. Cititi intotdeauna informatiile de pe ambalaj/prospect inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu 30 comprimate efervescente
Data ultimei actualizari: 2022-04-07 18:01:56