Propolis Vitamina C, 40 comprimate, Alevia

P459791344
Propolis Vitamina C, 40 comprimate, Alevia - IMUNITATE - ALEVIA
Alevia
Proprietăți: Reduce durerile în gat Propolisul susține sănătatea tractului respirator superior, contribuind la rezistența organismului. Conține antioxidanți naturali care ajută la consolidarea sistemului [...]
Proprietăți:
Reduce durerile în gat
Propolisul susține sănătatea tractului respirator superior, contribuind la rezistența organismului. Conține antioxidanți naturali care ajută la consolidarea sistemului de apărare al organismului împotriva efectelor radicalilor liberi. Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Recomandări:
Pentru profilaxia infecțiilor acute și cronice , în cazul durerilor de gât, rinofaringite, amigdalite, faringite, micoze bucale, ca antiseptic și odorizant pentru cavitatea bucală.
Compoziție:
Propolis 40mg (extract 2:1), Vitamina C 100mg, Vitamina B2 1,2mg.
Propolisul este un produs rezultat din secreția albinelor. Are o acțiune antibacteriană, antifungică și antivirală. Vitamina C mărește rezistența organismului față de infecții.
Mod de administrare:
2-4 comprimate masticabile pe zi.
Precauții:
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.
Prezentare:
40 comprimate
P459791344

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: