Lapte de magarita cu albastru de metilen, 20 comprimate masticabile, Sintofarm

  • -10%
Lapte de magarita cu albastru de metilen, 20 comprimate - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/IMUNITATE - SINTOFARM SA..
P548491652

Produsul contine ca ingredient active lapte de margarita organic liofilizat, bogat in vitamine , minerale , acizi grasi Omega 3 si 6, bacteria lactice si enzima lizozim , ceea ce ii confera calitati si efecte fiziologice similare cu ale laptelui matern.

Descriere Lapte de magarita cu albastru de metilen, 20 comprimate masticabile, Sintofarm

Comprimate masticabile destinate adultilor si copiilor de peste 3 ani.

Produsul contine ca ingredient active lapte de margarita organic liofilizat, bogat in substante bioactive cu cu proprietati benefice, similare cu cele ale laptelui matern.

Comprimatele de lapte de margarita cu albastru de metilen sunt indulcite cu extract natural de Stevia rebaudiana si are un gust placut datorat aromei naturale de portocale.

Ingrediente Lapte de magarita cu albastru de metilen, 20 comprimate masticabile, Sintofarm:

lapte de magarita organic/biologic liofilizat / praf (lactoza), agenti de incarcare: maltodextrina, amidon de porumb; agenti antiaglomeranti : talc si saruri de magneziu, ale acizilor grasi; stabilizator:polivinilpirolidona; potentiator de aroma: portocale: maltodextrina, guma arabica, dioxid de siliciu); indulcitor: extract de Stevia rebaudiana (40% rebaudiozida A), colorant: albastru de metilen.

Mod de administare Lapte de magarita cu albastru de metilen, 20 comprimate masticabile, Sintofarm:

1 comprimat de 2-3 ori pe zi. Comprimatele se mesteca sau se consuma intr-o cantitate mica de lichid, nu se inghit.

Precautii Lapte de magarita cu albastru de metilen, 20 comprimate masticabile, Sintofarm:

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici, a nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic, a nu se utiliza de persoanele cu intoleranta la lactoza decat la recomandarea consultantului de specialitate.

Suplimentul alimentar nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos.

A se pastra la temperature sub 25 grade, la loc uscat, in ambalajul original.

Mod de prezentare Lapte de magarita cu albastru de metilen, 20 comprimate masticabile, Sintofarm:

Un flacon cu 20 de comprimate masticabile.



Data ultimei actualizari: 2024-04-04 09:10:59
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.