Echinacea, 30 capsule, Parapharm

Echinacea, 30 capsule, Parapharm -  - PARAPHARM
Parapharm
P31955
Proprietăți: Acest supliment alimentar conține un extract standardizat din Echinacea purpurea și este destinat stimulării sistemului imunitar. Ajută organismul să lupte mai eficient împotriva atacurilor bacteriene și [...]

Descriere: Echinacea, 30 capsule, Parapharm

Proprietăți:
Acest supliment alimentar conține un extract standardizat din Echinacea purpurea și este destinat stimulării sistemului imunitar. Ajută organismul să lupte mai eficient împotriva atacurilor bacteriene și virale. Compușii activi sunt polizaharide imunostimulatoare, uleiuri volatile și flavonoizi. Studiile clinice au demonstrat un efect stimulent al acestei plante. S-a demonstrat și efectul protector al extractului de echinacea asupra colagenului din pielea umană. Suplimentul alimentar crește imunitatea nespecifică a organismului și totodată poate fi utilizat pentru păstrarea elasticității pilelii.
Ingrediente:
Doza zilnică recomandată (2 capsule) conține:
Echinacea purpurea û extract standardizat 200,00 mg
Mod de administrare:
Se recomandă consumul de 2 x 1 capsula/zi (pentru copii peste 3 ani 1 capsula/zi), cu un pahar de lichid (apă minerală), de preferință pe stomacul gol, dimineața și seara. Este foarte eficientă folosirea în cure de 30 zile, în perioadele de iarnă-primăvară, pentru întărirea în mod natural a sistemului imunitar.
Prezentare:
30 capsule


Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review