Echinacea, 30 capsule, Parapharm

P31955
  • -10%
Echinacea, 30 capsule, Parapharm - IMUNITATE - PARAPHARM
Parapharm
Proprietăți: Acest supliment alimentar conține un extract standardizat din Echinacea purpurea și este destinat stimulării sistemului imunitar. Ajută organismul să lupte mai eficient împotriva atacurilor bacteriene și [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Echinacea, 30 capsule, Parapharm

Proprietăți:
Acest supliment alimentar conține un extract standardizat din Echinacea purpurea și este destinat stimulării sistemului imunitar. Ajută organismul să lupte mai eficient împotriva atacurilor bacteriene și virale. Compușii activi sunt polizaharide imunostimulatoare, uleiuri volatile și flavonoizi. Studiile clinice au demonstrat un efect stimulent al acestei plante. S-a demonstrat și efectul protector al extractului de echinacea asupra colagenului din pielea umană. Suplimentul alimentar crește imunitatea nespecifică a organismului și totodată poate fi utilizat pentru păstrarea elasticității pilelii.
Ingrediente:
Doza zilnică recomandată (2 capsule) conține:
Echinacea purpurea û extract standardizat 200,00 mg
Mod de administrare:
Se recomandă consumul de 2 x 1 capsula/zi (pentru copii peste 3 ani 1 capsula/zi), cu un pahar de lichid (apă minerală), de preferință pe stomacul gol, dimineața și seara. Este foarte eficientă folosirea în cure de 30 zile, în perioadele de iarnă-primăvară, pentru întărirea în mod natural a sistemului imunitar.
Prezentare:
30 capsule


Data ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13