Doppelherz System Vitamina C 750, 20plicuri

Doppelherz System Vitamina C 750, 20plicuri -  - DOPPELHERZ
Doppelherz
P479848213
Doppelherz system Vitamina C 750 + Zinc DEPOT DIRECT - Pentru un sistem imunitar imbatabil Produsul are o formă farmaceutică modernă, respectiv pulbere orală formată din microgranule cu gust plăcut de [...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse Doppelherz si Plantur in valoare de minimum 59 lei si ai TRANSPORT GRATUIT!

Descriere: Doppelherz System Vitamina C 750, 20plicuri

Doppelherz system Vitamina C 750 + Zinc DEPOT DIRECT - Pentru un sistem imunitar imbatabil

Produsul are o formă farmaceutică modernă, respectiv pulbere orală formată din microgranule cu gust plăcut de portocală, care favorizează o absorbție ușoară a nutrienților. Este ușor de utilizat, poate fi consumat oricând și nu necesită apă sau alt lichid. Este convenabil, în mod special, persoanelor care nu agreează utilizarea comprimatelor.  

Un proces special de fabricație a făcut posibilă realizarea pulberii alcătuite din microgranule care conțin Vitamina C, sub formă de „depozit”.  

Organismul beneficiază în mod direct de 750 mg Vitamina C, care este pusă la dispoziția sa, pentru a fi consumată pe parcursul mai multor ore.  

De ce trebuie eliberată Vitamina C pe o perioadă mai lungă de timp?

Această formulare permite organismului să utilizeze mai bine Vitamina C. În cazul în care o cantitate prea mare de Vitamina C este oferită organismului deodată, acesta utlizează cât îi este necesar, iar restul se elimină. Practic, în acest fel, o mare parte se pierde.  

Însă, punerea la dispoziția organismului a unor porții mai mici, face ca acesta să beneficieze exact de cantitatea necesară de Vitamina C și pentru o perioadă mai lungă de timp.  

Un sistem imunitar puternic joacă un rol important în apărarea organismului nostru. Acestea depind de un aport adecvat de Vitamina C, zi de zi. 

Datorită solubilității în apă a Vitaminei C, organismul nostru nu o poate păstra cantități mari. Prin urmare, Vitamina C trebuie să fie ingerată cu alimente în mod constant și pe tot parcursul zilei.  

Deoarece Vitamina C este foarte sensibilă, chiar și stocarea și gătirea alimentelor poate duce la pierderi semnificative. Fructele sunt deseori decojite înainte de consum, dar cea mai mare parte a Vitaminei C chiar acolo se găsește.  

Care sunt funcțiile Zincului în organism?

Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Împreună cu Fierul, Zincul este unul dintre cele mai abundente oligoelemente din corpul uman. Zincul controlează activitatea a peste 200 de enzime în organism, contribuie la sinteza normală de ADN și la sinteza normală a proteinelor. În plus, dezvoltarea normală a anticorpilor este legată de un aport suficient de Zinc.  

750 mg Vitamina C plus Zinc - pentru a sprijini sistemul imunitar  

Nevoia de micronutrienți poate crește, în special în perioadele de stres puternic. Pe lângă funcția lor de apărare, Zincul și Vitamina C ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

Mod de utilizare Doppel System Vit C 750 Direct x 20 plicuri

Se recomanda consumul unui plic pe zi. Pulberea orala formata din microgranule se pune direct pe limba, se lasa sa se topeasca incet si se inghite. Nu este nevoie de lichid.




Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review