D3Bleu Liposomal, 30 comprimate, Bleu Pharma

  • -8%
D3Bleu Liposomal, 30 comprimate, Bleu Pharma - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/IMUNITATE - BLEU PHARMA
BLEU PHARMA
P548487827

Vitamina D este uneori numită vitamina soarelui, deoarece corpul o produce din colesterol atunci când pielea ta este expusă la lumina soarelui.

Se incarca ofertele...

Descriere D3Bleu Liposomal, 30 comprimate, Bleu Pharma

Vitamina D este uneori numită vitamina soarelui, deoarece corpul o produce din colesterol atunci când pielea ta este expusă la lumina soarelui.

Această vitamină a atras recent multă atenție pentru rolul său în imunitate, în special în ceea ce privește COVID-19. De asemenea, este esențial pentru sănătatea oaselor și pentru multe funcții importante din corp.

Unul dintre cele mai importante roluri ale vitaminei D este susținerea sănătății imunitare, care vă ajută să îndepărtați virușii și bacteriile care cauzează boli.Vitamina D interacționează direct cu celulele responsabile de tratarea infecțiilor.

Vitamina D este importanta in asimilarea calciului, intr-un mod eficient, persoanelor care au deficit.

Compozitie:

Vitamina D3 lipozomala- 2000 UI

Cea mai buna biodisponibilitate- vitamina D3 Lipozomala este de 5 x mai eficienta

Vitamina D3 Lipozomala asigura stabilitate si eficienta

Mod de administrare:

1 capsula/zi in perioada septembrie-aprilie

Prezentare:
30 capsuleData ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.