Cetebe Imuno-Active, 60 capsule

Cetebe Imuno-Active, 60 capsule -  - GSK SRL OMEGA PHARMA
W50098
Proprietati: Cetebe® Imuno-Active contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Organismul uman nu este capabil să stocheze vitamina C mai mult de câteva ore iar Cetebe® Imuno- [...]

Descriere: Cetebe Imuno-Active, 60 capsule

Proprietati:

Cetebe® Imuno-Active contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Organismul uman nu este capabil să stocheze vitamina C mai mult de câteva ore iar Cetebe® Imuno-Active a fost creat pentru a asigura concentraţii constante de vitamina C în sânge şi ţesuturi pe parcursul a 8 ore. Cetebe® Imuno-Active conţine Vitamina D3, Zinc şi granule cu eliberare prelungită pe bază de Vitamina C.

- Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

- Zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrienţilor şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

- Vitamina D3 contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos.

- Vitamina D3 contribuie la menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular.

Mod de administrare:

Cale de administrare: orală. Porţia din produs recomandată pentru consumul zilnic este de 1 capsulă pe zi. Capsula se înghite cu o cantitate suficientă de apă, fără a fi mestecată. A nu se depăşi porţia din produs recomandată pentru consumul zilnic.

Prezentare:

60 capsuleData ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review