Astaxanthin 6mg, 30 comprimate, Alevia

Astaxanthin 6mg, 30 comprimate, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P548490135

Astaxanthin 6mg, 30 comprimate, Alevia este un carotenoid natural, ce se regaseste in unele tipuri de microalge, crustacee, pesti rosii sau ciuperci si are proprietati antioxidante puternice.

[...]

Descriere: Astaxanthin 6mg, 30 comprimate, Alevia

Spre deosebire de alte tipuri antioxidanți, astaxantina este mai sigura, deoarece nu se transformă în pro-oxidant în organism și astfel nu poate provoca oxidare dăunătoare.

Astaxanthin 6mg, 30 comprimate, Alevia conține astaxantină extrasă din Haematococcus pluvialis – o microalgă în care se regăsește cea mai mare cantitate de astaxantină și care se reproduce foarte repede.

Pe langă faptul că este un antioxidant puternic, Astaxanthin 6mg, 30 comprimate, Alevia, are proprietăți antiinflamatorii, protejează pielea, susține sănătatea sistemului osteoarticular și chiar a vederii. Mai puternică decât Vitamina E și cu o asimilare mai bună decât Vitamina C, Astaxantina este un factor important pentru întărirea sistemului imunitar.

Recomandări Astaxanthin 6mg, 30 comprimate, Alevia:

  • Imunitate scăzută
  • Piele cu elasticitate scazuta, lipsită de stralucire
  • Tensiune arterială ridicată, hipercolesterolemie
  • Degradări cognitive incipiente
  • Suprasolicitare fizică

Ingrediente/ capsulă Astaxanthin 6mg, 30 comprimate, Alevia:

Extract de Haematococcus pluvialis – 240mg, standardizat 2,5% astaxantină (6mg)

Efecte Astaxanthin 6mg, 30 comprimate, Alevia:

  • Întărește sistemul imunitar, ajutând la activarea celulelor albe din sânge
  • Efect antiinflamator, acționând asupra radicalilor liberi și reduce stresul oxidativ care poate provoca boli inflamatorii cronice
  • Susține sănătatea pielii, prin reducerea degradării colagenului și previnirea formării ridurilor
  • Hidratează, menține elasticitatea și tonusul pielii, protejează de efectele nocive ale razelor UV
  • Menține sănătatea oculară și crește acuitatea vizuală, în plus susține fluxul sangvin capilar și rezistența ochilor, ajutând la acomodarea vizuală
  • Susține sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular, prin scaderea colesterolului rău (LDL)
  • Menține funcțiile cognitive și sănătatea creierului, poate fi utilă în rândul oamenilor care suferă de deficiențe cognitive ușoare
  • Susține sistemul muscular și crește flexibilitatea articulațiilor, fiind utilă în cazul suprasolicitărilor fizice

Mod de administrare Astaxanthin 6mg, 30 comprimate, Alevia:

1 capsulă vegetală pe zi.

Atenţie

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat copiilor sub 3 ani și persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, utilizarea produsului se face numai la recomandarea specialistului. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Deoarece produsul conţine ingrediente naturale, pot exista variaţii privind culoarea, mirosul sau aspectul, de la un lot la altul.



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review