Immunomix Plus, 50capsule, Aboca

Immunomix Plus, 50capsule, Aboca -  - ABOCA
Aboca
P459789586

Immunomix Plus capsule este un produs 100% natural, fructul cercetarii Aboca, util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului, datorita extractului liofilizat multifractionat de echinacea (Echina2-LMF), a sucului liofilizat de soc si a concentratului total de gheara pisicii.

[...]

Descriere: Immunomix Plus, 50capsule, Aboca

Proprietați:
ImmunoMix Plus Capsule pentru adulţi  
Indicaţii:  
- Efect imunostimulator preventiv  și de tratare în fază acută: în prevenţie diminuează  numărul de episoade infecţioase anuale, în faza acută diminuează durata bolii şi reduce intensitatea episoadelor individuale - proprietăţi benefice asupra activării şi menţinerii sistemului natural de apărare a organismului 
 
Ingrediente active: 
- extract liofilizat multifracţionat și pulbere din rădăcină de Echinacea pallida (imunostimulator), extract liofilizat și pulbere din coajă de Gheară Pisicii (imunostimulator), suc liofilizat din fructe de Soc negru (inhibă capacitatea virusului de a infecta celulele gazdă). 

Mod de administrare: 
2 capsule pe zi, preferabil dimineaţa. Se recomandă realizarea a 3 cure de 20 câte zile cu 10 zile pauză. În faza acută, se recomandă dublarea dozei prin 2 administrări pe zi, dimineaţa şi seara. 

Prezentare: 
50 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review