Solutie contra aftelor bucale, 10 g, Meduman Viseu

Solutie contra aftelor bucale, 10 g, Meduman Viseu -  - MEDUMAN VISEU
I7930
Prezentare farmaceutică: Soluție pentru uz extern conținând dezinfectant cationic 0.2 g, fenosept 0.66 g, formol soluție 40% 0.1 g, lidocaină 0.22 g, [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Solutie contra aftelor bucale, 10 g, Meduman Viseu

Prezentare farmaceutică:

Soluție pentru uz extern conținând dezinfectant cationic 0.2 g, fenosept 0.66 g, formol soluție 40% 0.1 g, lidocaină 0.22 g, glicerină 3 g, alcool etilic 10 g (flacon cu 10 g și pipetă dozatoare).

Acțiune terapeutică:

Antiseptic și hipoesteziant local pentru mucoasa bucală.

Indicații:

Afte bucale cu etiologie diversă, stomatite. Mod de administrare: Soluția se pune pe un tampon de vată (cu ajutorul pipetei dozatoare), cu care se badijonează suprafața lezată; aplicațiile se fac obișnuit la distanță de 2 ore de mese, cu excepția situațiilor când masticația dificilă din cauza durerilor impune ungerea imediat înaintea mesei. Reacții adverse: Uneori senzație de arsură locală imediat după aplicarea soluției. Contraindicații: Nu se folosește la copiii mici.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review