Anaftin Gel, 8 ml

Anaftin Gel, 8 ml - - BERLIN CHEMIE A.G. - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/HERPES-AFTE-SI-LEZIUNI-BUCALE - BERLIN CHEMIE A.G.
P438800072
Anaftin gel Contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulcerațiilor aftoase, precum și leziunilor minore provocate de aparatele și protezele
Se incarca ofertele...

Descriere Anaftin Gel, 8 ml

Anaftin gel

Contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulcerațiilor aftoase, precum și leziunilor minore provocate de aparatele și protezele dentare.

De asemenea, este indicat și pentru ulcerațiile aftoase difuze.

Conține polivinilpirolidona (PVP) și acid hialuronic, care formează o peliculă protectoare ce aderă la cavitatea bucală protejând zonele afectate printr-o barieră mecanică și ameliorând astfel durerea provocată de terminațiile nervoase expuse. Acidul hialuronic și Aloe vera din compoziție contribuie la vindecarea pe cale naturală a țesuturilor afectate.

Ingrediente:

Apă, polivinilpirolidona (PVP), maltodextrină, propilenglicol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, gumă xantan, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, hialuronat de sodiu, aromă, clorură de benzalconiu, EDTA disodic, zaharină sodică, glicirizat dipotașic, Aloe barbadensis.

Mod de utilizare:

Aplicați 1 sau 2 picături de gel pentru a acoperi întreaga zonă a ulcerației sau a leziunii bucale. Evitați contactul direct dintre aplicator și leziune. Nu atingeți leziunea cu limba timp de cel puțin 2 minute pentru a permite formarea peliculei protectoare. După fiecare aplicare, puneți la loc capacul.

Pentru un rezultat optim, evitați să mâncați sau să beți cel puțin o oră după aplicarea gelului. Utilizați de 3 - 4 ori pe zi sau mai des, dacă este necesar.

Precauții:

Fiecare tub de Anaftin Gel trebuie utilizat numai de către un singur pacient pentru a evita contaminarea încrucișată a aplicatorului și a gelului. Utilizarea Anaftin Gel este contraindicată în cazul pacienților cu istoric cunoscut de reacții de hipersensibilitate la oricare dintre excipienți.

Dacă sunteți gravidă, cereți sfatul medicului înainte de a folosi produsul. În cazul în care suferiți frecvent de ulcerații bucale, este recomandat să cereți avizul medicului. A nu se utiliza după data de expirare sau în cazul în care tubul pare deteriorat sau curge. A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură directă. A nu se congela.

Prezentare:

8 mlData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.